Σισέ και Ελ Ζαρ σκόραραν στο φιλικό των «Θρύλων» της Λίβερπουλ και του Άγιαξ για τον Σβεν Γκόραν Έρικσον (vid)

Σισέ και Ελ Ζαρ σκόραραν στο φιλικό των «Θρύλων» της Λίβερπουλ και του Άγιαξ για τον Σβεν Γκόραν Έρικσον (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:31 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 23.03.2024

Δύο πρώην «Έλληνες», ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ βρήκαν δίχτυα στο φιλικό των «θρύλων» της Λίβερπουλ και του Άγιαξ για τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Παρέλαση «αστέρων» έγινε σήμερα (23/3) στο Anfield με τους «θρύλους» της Λίβερπουλ να αντιμετωπίζουν τους αντίστοιχους του Άγιαξ για τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος πρόσφατα έκανε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο και έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής.

Για τον λόγο αυτό οι «κόκκινοι» τον κάλεσαν να είναι ο προπονητής της ομάδας, μετά από δική του επιθυμία. Ο Σουηδός πρώην προπονητής της Εθνικής Αγγλίας είχε πει ότι όνειρό του είναι να κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να κάνει πράξη τα «θέλω» του. Μάλιστα κατά την είσοδό του στο Anfield ο κόσμος των «κόκκινων» τον αποθέωσε για τη γενναία «μάχη» που δίνει.

Στα αγωνιστικά οι «θρύλοι» της Λίβερπουλ πήρε τη νίκη κόντρα στους αντίστοιχους του «Αίαντα» με 4-2. Ο Άγιαξ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Μποερίκτερ και Μουσάκμπα. Όμως, στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» μείωσαν με τον Βινιάλ και ισοφάρισαν με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Την ανατροπή μάλιστα τον έκανε ακόμα ένας πρώην «Έλληνας», ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ο οποίος έχει αποτελέσει παίκτης του ΠΑΟΚ. Το τελικό 4-2 το έκανε ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αποθεώθηκε σε μια εικόνα στο Anfield από τα παλιά.