Στην προπόνηση της Λούτον για πρώτη φορά ο Λόκιερ μετά το καρδιακό επεισόδιο

Στην προπόνηση της Λούτον για πρώτη φορά ο Λόκιερ μετά το καρδιακό επεισόδιο

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:07 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 30.01.2024

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπόνηση του συλλόγου τη Δευτέρα (29/1), καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Ο Τομ Λόκιερ, επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπόνηση του συλλόγου τη Δευτέρα (29/1), καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από καρδιακή ανακοπή που υπέστη στην αναμέτρηση της Λούτον με την Μπόρνμουθ, για τη 17η αγωνιστική της Premier League. 

Ο Λόκιερ βρίσκεται στο σπίτι του, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Μάλιστα, στον αρχηγό της Λούτον τοποθετήθηκε συσκευή ICD (εμφυτεύσιμος απινιδωτής καρδιομετατροπής) για να αποτρέψει την επανάληψη του περιστατικού. 

Αυτό ήταν το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σχετίζεται με την καρδιά φέτος για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας νίκης στις 27 Μαΐου του 2023, εναντίον της Κόβεντρι στο «Γουέμπλεϊ» και πέρασε πέντε ημέρες στο νοσοκομείο για μία κολπική μαρμαρυγή.

«Μου άρεσε πολύ να μπαίνω και να βλέπω όλα τα παιδιά. Δεν τα έχω δει από τότε που συνέβη, οπότε είναι πολύ ωραίο να τους βλέπω όλους και να βρίσκομαι πίσω στο κτίριο», δήλωσε ο Λόκιερ. 

Και συνέχισε: «Το να είμαι τόσο δραστήριος για όλη μου τη ζωή, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά γενικά όλα τα άλλα, ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα» πρόσθεσε. 

Ο μάνατζερ της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, είπε πως «...ήταν μια πολύ καλή μέρα για την ομάδα μας. Ήταν κάτι πολύ συναισθηματικό, μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά του πρώτα και κύρια, αλλά για εμάς ήταν υπέροχο που τον είδαμε».