«Βόμβα» στη Λάτσιο με Λουίς Αλμπέρτο: «Δεν θέλω ούτε ευρώ παραπάνω, ζήτησα λύση συμβολαίου»

Λουίς Αλμπέρτο

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

«Βόμβα» στη Λάτσιο με Λουίς Αλμπέρτο: «Δεν θέλω ούτε ευρώ παραπάνω, ζήτησα λύση συμβολαίου»

Κώστας Τόπας 08:18 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 13.04.2024

Ο Λουίς Αλμπέρτο ​​σόκαρε τους οπαδούς ανακοινώνοντας ζωντανά στην τηλεόραση ότι έχει ήδη ζητήσει από τον σύλλογο να λύσει το συμβόλαιό του για να μπορέσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι. «Δεν θέλω ούτε ένα ευρώ παραπάνω από τη Λάτσιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Βόμβα» στη Serie A. Ο Λουίς Αλμπέρτο φεύγει από τη Λάτσιο και, αυτή τη φορά, φαίνεται πως μιλάει σοβαρά. Το προηγούμενο διάστημα, ο Κλαούντιο Λοτίτο, έκλεινε τις πόρτες στις προσφορές που λάμβανε για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, αυτή τη φορά, φαίνεται πως δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης, της Μπαρτσελόνα, της Λίβερπουλ, της Μάλαγα και της Ντεπορτίβο ανακοίνωσε απροσδόκητα την πρόθεσή του να τελειώσει το ταξίδι του με τους «λατσιάλι». Το έκανε, στα μικρόφωνα του «DAZN», μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Σαλερνιτάνα (4-1).

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)
SPORTAL ORIGINALS

08:00 - 13.04.2024

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)

Πως να μετρηθεί με μήνες και χρόνους η πορεία ενός συλλόγου; Πως να μετρήσεις τις φορές που χτύπησε η καρδιά σου δυνατά για την αγαπημένη σου ομάδα; Ποιος, που και πότε σε έκανε να λατρέψεις ένα έμβλημα, να το ακολουθείς, να κλαις, να γελάς, να ονειρεύεσαι μαζί του; Η ΑΕΚ γίνεται σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 100 ετών. Και αυτές είναι λίγες από τις ιστορίες ανθρώπων που την υπηρέτησαν και τις εξιστορούν στο Sportal.gr.

«Ήταν δύσκολες 2-3 εβδομάδες για μένα λόγω αυτού που συνέβη», είπε, αναφέροντας, χωρίς να αναφέρει, την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι. «Μάλλον δεν θα είμαι στην ομάδα την επόμενη χρονιά», συνέχισε.

«Δεν θέλω να μαζέψω ένα ευρώ παραπάνω από τη Λάτσιο και έχω ζητήσει λύση συμβολαίου. Αυτός ο σύλλογος μου έδωσε πολλά, αλλά ήρθε η ώρα να κάνω άκρη και να αφήσω τα χρήματα του συμβολαίου μου για άλλους

Ο Λουίς Αλμπέρτο, ο οποίος εντάχθηκε στη Λάτσιο το 2016, έχει συγκεντρώσει, μέχρι σήμερα, 301 παιχνίδια με τους «αετούς», 51 γκολ και 75 ασίστ. Σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει επίσης ένα ιταλικό «Coppa» και δύο Super Cup. Ως μέρος της πώλησής του στη Λάτσιο έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ το 2016, η Λίβερπουλ οφείλει το 30% της μελλοντικής μεταγραφής του, οπότε αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος του να βοηθήσει τους «λατσιάλι».