Λουίς Ενρίκε για την κριτική: «Τα σκυλιά μπορούν να γαβγίζουν, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας»

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Λουίς Ενρίκε για την κριτική: «Τα σκυλιά μπορούν να γαβγίζουν, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας»

Κώστας Τόπας 14:50 - 20.04.2024

Ο Λουίς Ενρίκε απάντησε σε όσους ασκούσαν έντονη κριτική τόσο στο πρόσωπό του όσο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν.

Η εκδίκηση της Παρί συνεχίζεται! Αυτό το 6-1 τη σεζόν 2016-2017 δεν το έχει ξεχάσει η γαλλική ομάδα, η οποία από τότε έχει βαλθεί να... τιμωρεί την Μπαρτσελόνα. Και μετά την τεσσάρα της σεζόν 2020-21 ήρθε νέα «τεσσάρα» από την ομάδα του Παρισιού, που πανηγύρισε τη νίκη με 4-1 κόντρα στους Καταλανούς χάρη στα γκολ των Ντεμπελέ (40'), Βιτίνια (54') και Εμπαπέ (61', 89') και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ.

Πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν στρέφεται στο εγχώριο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τη Λυών (21/04, 22:00) για την 30η αγωνιστική της Ligue 1. Στόχος των Παριζιάνων δεν είναι άλλος πέρα από τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Άστον Βίλα του Έμερι είναι μια ομάδα που αρνείται να ψάξει δικαιολογίες
CONFERENCE LEAGUE

12:22 - 20.04.2024

Η Άστον Βίλα του Έμερι είναι μια ομάδα που αρνείται να ψάξει δικαιολογίες

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League, Άστον Βίλα είναι μια ομάδα που ο Ουνάι Έμερι έχει περάσει στο 100% την φιλοσοφία του και αρνείται να καταφύγει σε δικαιολογίες, αναζητώντας πάντα την επιτυχία. Με κάθε κόστος.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Λουίς Ενρίκε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και για την σκληρή κριτική που έχει δεχθεί τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του από την αρχή της σεζόν. Ο Καταλανός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια που γράφονται στα Μέσα, καθώς παραμένει προσηλωμένος στους στόχους των Παριζιάνων.

«Δεν είναι ότι διαβάζω λίγο τον Τύπο. Δεν το κάνω καθόλου για την ακρίβεια. Από τότε που είμαι προπονητής, με επικρίνουν, ας συνεχιστεί. Τα σκυλιά μπορούν να γαβγίζουν, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Λουίς Ενρίκε όταν κλήθηκε να απαντήσει για τις κριτικές.

«Την ημέρα της παρουσίασής μου, μιλήσαμε ξεκάθαρα για το ότι θα διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Αυτός ήταν ο στόχος, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία να τον πετύχουμε. Είμαστε σε πολύ καλή θέση, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τα πάντα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ισπανός.