Σε εξέλιξη η απελευθέρωση του πατέρα του Ντίας - Ελικόπτερο είναι πάνω από το σημείο που βρίσκεται

Ο Λουίς Ντίας

i

© SS Youtube

Σε εξέλιξη η απελευθέρωση του πατέρα του Ντίας - Ελικόπτερο είναι πάνω από το σημείο που βρίσκεται

Δημήτρης Χούπης 17:09 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 09.11.2023

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Κολομβία η απελευθέρωση του πατέρα του Λουίς Ντίας είναι σε εξέλιξη, αφού ελικόπτερο της αστυνομίας είναι πάνω από το σημείο που βρίσκεται ο πατέρας του Κολομβιανού.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Κολομβία, η απελευθέρωση του πατέρα του Λουίς Ντίας είναι θέμα ωρών. Συγκεκριμένα σύμφωνα με BluRadio Colombia ελικόπτερο της αστυνομίας είναι πάνω από το σημείο που βρίσκεται ο πατέρας του Κολομβιανού. 

Πριν από λίγες ημέρες οι απαγωγείς είχαν βγάλει μια ανακοίνωση, στην οποία σχολίασαν πως θα απελευθερώσουν τον πατέρα του, γιατί πρόκειται για συγγενή ενός αγαπημένου προσώπου στη χώρα. 

«Είμαστε αλληλέγγυοι με τις οικογένειες που βιώνουν πόνο και τραγωδίες λόγω της ανεργίας, της εγκληματικής βίας του παραμιλιταρισμού και της εγκατάλειψης του κράτους. Η διαφθορά των πολιτικών είναι η κύρια απειλή για τη σταθερότητα της περιοχής.

Το Μέτωπο Βορείου Πολέμου στέρησε την ελευθερία σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ο πατέρας του "Λούτσο" Ντίας,. Ως εκ τούτου η απελευθέρωσή του δρομολογείται, επειδή είναι συγγενής του μεγάλου αθλητή που αγαπούν όλοι οι Κολομβιανοί», έγραφε συγκεκριμένα η ανακοίνωση. 

Παρόλα αυτά είχε ειπωθεί πως οι αντάρτες απείλησαν να αναβάλλουν την απελευθέρωσή του. Ο λόγος ήταν η έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων, αφού όπως τόνισαν θα καθυστερούσαν την όλη διαδικασία, ενώ θα αυξάνονταν και οι κίνδυνοι για τον ίδιο. «Η συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή θα καθυστερήσει την απελευθέρωση και θα αυξήσει τους κινδύνους», είχαν αναφέρει μεταξύ άλλων σε μία ανακοίνωση που έβγαλαν. 

Οι ρεπόρτερ του Sportal σε Λονδίνο, Ρεν, Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα για τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, live στον αέρα της εκπομπής

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο