Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου»

Sportal newsroom 14:25 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 04.09.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στη Ρουμανία, όπου και επέστρεψε, λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων και εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στα προκριματικά του Conference League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γύρισε στη Ρουμανία για λίγες μέρες εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των εθνικών ομάδων και εκεί ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τα επιτεύγματα και τα ρεκόρ του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναφορικά με τις επιτυχές και τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Η σεζόν που ξεκίνησε είναι πρακτικά η πέμπτη μου με τον ΠΑΟΚ, δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα που έχω πετύχει εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».

Σχετικά με τα προκριματικά του Conference League και τη συνέχεια της διοργάνωσης είπε: «Στο ξεκίνημα η κατάσταση για εμάς ήταν περίπλοκη και οι κληρώσεις ποτέ δεν μας έκαναν την χάρη. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος. Ήταν όντως υποχρέωση για εμάς να προκριθούμε στους ομίλους, η πίεση ήταν τεράστια… Τώρα υπάρχει μία ισορροπία στους ομίλους, η Άιντραχτ είναι ενδεχομένως το φαβορί του ομίλου μας αλλά υπάρχουν ομάδες από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια και τώρα θέλουμε πολύ να το επαναλάβουμε. Θα πρέπει να παλέψουμε, γνωρίζοντας πως θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».