Τα γούρια του Λουτσέσκου: Ο σκούφος, η ζακέτα των εκτός έδρας ματς και το μαύρο γιλέκο

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Τα γούρια του Λουτσέσκου: Ο σκούφος, η ζακέτα των εκτός έδρας ματς και το μαύρο γιλέκο

Μάνος Τσαλγατίδης 11:55 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 07.03.2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει τα δικά του γούρια και δύσκολα τα αλλάζει.

Ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα αποκάλυψε το γούρι του για τη φετινή σεζόν, καθώς όπως είπε δεν έχει αλλάξει ρούχα από τον Φλεβάρη. «Όταν κερδίζουμε, δεν μου αρέσει να αλλάζω ρούχα, μου αρέσει να διατηρώ ακριβώς το ίδιο πουλόβερ, παντελόνι και παπούτσια όπως πριν. Αν χάσουμε, αλλάζω σε κάτι διαφορετικό. Προσέχω τι φοράω. Μου αρέσει να είμαι άνετα, μου αρέσει να είμαι αριστοκρατικός... και δεν μου αρέσουν τα θορυβώδη ρούχα. Είμαι επιλεκτικός για το πώς είναι τα ρούχα. Μου αρέσει το κασμίρι. Άνετο και κομψό. Απλώς φοράω κάτι που ανήκει στην προσωπικότητά μου, καθώς και στον σύλλογο που εκπροσωπώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Άρσεναλ.

Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί εντύπωση στους φίλους του ΠΑΟΚ, αφού ο προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου το κάνει αυτό χρόνια τώρα...

Όλα ξεκίνησαν τη χρονιά του αήττητου νταμπλ. Ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει το αήττητο σερί του και τα πρώτα κρύα στη Θεσσαλονίκη δεν αργούν. Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίζεται σε ντέρμπι με ένα γκρι σκούφο λόγω του κρύου. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει και ο σκούφος βγαίνει από το κεφάλι του Λουτσέσκου μόνο στο ματς της φιέστας με τον Λεβαδειακό, εκεί που ουσιαστικά έχει κλειδώσει ο τίτλος του πρωταθλητή. 

Το πρόγραμμα της Super League: Πότε και που θα δείτε την τελευταία αγωνιστική
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:09 - 07.03.2023

Το πρόγραμμα της Super League: Πότε και που θα δείτε την τελευταία αγωνιστική

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ξεχωρίζει από την τελευταί αγωνιστική της Stoiximan.gr Super League. Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε Ατρόμητο και Βόλο, αντίστοιχα που θα κρίνουν την πρωτιά και την βαθμολογική διαφορά για τα Play Off.

Μάλιστα, το σκουφί έγινε σύνθημα με τους φίλους του ΠΑΟΚ να δονούν την Τούμπα με το σύνθημα «μην ξαναβγάλεις το σκουφί», ενώ η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ βγάζει τον σκούφο στην μπουτίκ και γίνεται sold out μέσα σε μία ώρα!

Στη δεύτερη θητεία του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ο Ρουμάνος παρέλαβε μια ομάδα που είχε χάσει τo winning mentality, με τη χημεία να είναι σε κάκιστα επίπεδα, ενώ γίνονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ που κάνουν το chemistry να πέφτει κατακόρυφα. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δουλεύει σκληρά, αλλά η ομάδα δεν ξεκινάει όπως θα ήθελε ο ίδιος και γενικότερα οι εμφανίσεις δεν πείθουν. Σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμφανίζεται στον πάγκο με μια γκρι ζακέτα.

Ο ΠΑΟΚ κάνει το 4/4 σε Ευρώπη και Ελλάδα και ο Βαλκάνιος προπονητής βγαίνει και δηλώνει «Αυτή θα είναι η ζακέτα μου μέχρι το τέλος της τριετίας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έρχεται χειμώνας, θα υποφέρω, αλλά θα βρω και ένα μπουφάν να φορέσω. Αλλά μας αρέσει να υποφέρουμε, να κερδίζουμε τα παιχνίδια με οποιαδήποτε κατάσταση».

Φέτος, επίσης η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για τον Δικέφαλο με αρκετά σκαμπανεβάσματα και χαμένους βαθμούς. Mετά την ήττα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια οι «ασπρόμαυροι» τρέχουν ένα αήττητο σερί 93ων ημέρων που κρατά έως και σήμερα. 

Ο Λουτσέσκου λοιπόν στον αμέσως επόμενο αγώνα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίζεται στον πάγκο φορώντας μπλε σκούρα μπλούζα μαύρο γιλέκο και μαύρο σκούφο. Ο ΠΑΟΚ νικά τον ΠΑΣ με 2-0 και ξεκινά το αήττητο σερί. Ο Λουτσέσκου μέχρι και σήμερα στα ματς της ομάδας του εμφανίζεται με αυτά τα ρούχα...