Ο θαυμαστής του Κουαλιάτα και ο δανεισμός

Ο θαυμαστής του Κουαλιάτα και ο δανεισμός

Μάνος Τσαλγατίδης 10:41 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 07.03.2023

Πώς ο Κουαλιάτα βρέθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Κουιαμπά.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα θα φορέσει τη φανέλα της Κουιαμπά από τη Βραζιλία. Ο Ουρουγουανός θα αγωνιστεί στον εν λόγω πρωτάθλημα ως δανεικός, ενώ έχει τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς στο συγκεκριμένο deal.

Αυτή έχει οριστεί στα δύο εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πρέπει να πληρώσουν οι Βραζιλιάνοι εφόσον θελήσουν να κάνουν δικό τους τον Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή.

Πώς όμως η Κουιαμπά έφτασε στον Κουαλιάτα; Ο ιδιοκτήτης της, Αλεσάντρο Ντρες είναι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης και της Ουόντερερς, οπότε γνώριζε τον παίκτη.

Μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός πως έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει, έκανε τα πάντα για να τον πάρει έστω δανεικό στην ομάδα του.

Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός πως η σεζόν σιγά-σιγά βρίσκεται στο κλείσιμο της ο Κουαλιάτα δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για τον ίδιο. Μάλιστα, δεν είχε μπορέσει να ενσωματώσει τον εαυτό του στο γκρουπ των υπολοίπων, παρά το γεγονός πως έγινε προσπάθεια από τους παίκτες.

Η αρχική έλλειψη γνώσης αγγλικών έπαιξε τον ρόλο της σε αυτό, αλλά και το γεγονός πως άργησε να ξεκινήσει μαθήματα για την εν λόγω γλώσσα έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, γεγονός είναι επίσηςπως η εταιρεία που τον εκπροσωπεί δεν τον βοήθησε ποτέ στα θέματα προσαρμογής που είχε στη νέα του ζωή