Λύνει… επιτέλους το συμβόλαιό του ο Χαϊροβιτς
i

Χαϊροβιτς/©Intime

Λύνει… επιτέλους το συμβόλαιό του ο Χαϊροβιτς

Αλέξης Σαββόπουλος 09:15 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 06.01.2023

Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε λύση της συνεργασίας με τον Βόσνιο που αγωνίστηκε 157΄ ολόκληρα λεπτά και κόστισε ένα κάρο χρήματα. Τι περιλαμβάνει η επικείμενη συμφωνία.

Ένα αγκάθι για τον Άρη για πάνω από ένα χρόνο, φαίνεται ότι θα πάψει να τον ταλαιπωρεί ωσονούπω. Πρόκειται για τον Ιζέτ Χαϊροβιτς που βρίσκεται κοντά στο να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπειτα από ένα σχεδόν χρόνο που προπονείται μόνος του αρνούμενος να απεμπολήσει το πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2021(ήταν μάλιστα η πρώτη μεταγραφή που είχε κάνει ο Άρης).

Ο Βόσνιος είχε μια αδιάλλακτη στάση σε κάθε πρόταση συμβιβασμού που του έκανε το club, ώστε να λύσει το συμβόλαιό του συναινετικά. Επέλεξε όλο αυτό το διάστημα να είναι ανενεργός… πατώντας πάνω σε αυτό, αναγκάζοντας τον Άρη να πληρώνει ένα παίκτη για να… κάθεται. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν. Ο Χαϊροβιτς είναι κοντά στο να υπογράψει την τελευταία πρόταση που του έχει κάνει η διοίκηση και είναι ζήτημα χρόνου να αποχωρήσει μετά από ενάμιση χρόνο μηδαμινούς προσφοράς (αγωνίστηκε σε 11 ματς αλλά μόλις σε ένα βασικός).

Το διαζύγιο δεν θα είναι πάντως ανώδυνο οικονομικά για τον Άρη αφού για να λύσει το συμβόλαιό του ο παίκτης θα πάρει όλα τα φετινά χρήματα και ένα μέρος από τον επόμενο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, βάζοντας το όνομά του στη λίστα των ποδοσφαιριστών που κόστισαν ένα… κάρο λεφτά στο club (πάνω από μισό εκατομμύριο), αλλά δεν πρόσφεραν τίποτα.