Λυσάνδρου στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ: «Η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Λυσάνδρου

i

Λυσάνδρου/©Intime

Λυσάνδρου στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ: «Η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Μετά τον αποκλεισμό του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας δίνοντας το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Ο ΟΦΗ αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μετά και τη δεύτερη ήττα από τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο το κλίμα ήταν βαρύ κι υπήρχε μεγάλη απογοήτευση στους Κρητικούς. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές των Κρητικών, στέλνοντας το μήνυμα της άμεσης ανασύνταξης.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είπε χαρακτηριστικά: 

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσατε.

Όσο σκληρό και δύσκολο κι αν είναι, από αυτή τη στιγμή έχουμε δύο επιλογές. Η μία να μαζέψουμε τη δύναμή μας, να καθαρίσουμε το μυαλό και τη ψυχή μας και να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση κοιτώντας μπροστά κι η άλλη να μείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν, να μείνουμε στον αποκλεισμό και στην χρονιά που δεν εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε όλοι.

Παλέψατε σήμερα, προσπαθήσατε, όμως στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε ένα αγώνα κυπέλλου, στο τέλος της ημέρας το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Κι αυτό δεν ήταν καλό.

Μην ξεχνάτε όμως ότι μόλις τελείωσε ο Ιανουάριος. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Σε δύσκολες στιγμές σαν αυτές αποδεικνύεται το ειδικό βάρος και το πόσο δεμένη ομάδα είμαστε.

Δεν λέω ότι είναι όλα καλά γιατί δεν είναι και σίγουρα είμαστε όλοι θυμωμένοι και απογοητευμένοι. Όμως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να περάσουμε γρήγορα και δυνατοί στην επόμενη μέρα.

Μην κοιτάμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά και αρχής γενομένης από την Κυριακή πάμε να κλείσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν πραγματικά είμαστε οικογένεια, τώρα είναι η στιγμή να το αποδείξουμε». 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }