Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Μανωλά στη Σαλερνιτάνα

Κώστας Μανωλάς

i

©Intime

Μέχρι την Δευτέρα η απάντηση του Μανωλά στη Σαλερνιτάνα

Κώστας Τόπας 13:53 - 04.02.2024

Μέχρι το πρωί της Δευτέρας (05/02) ο Κώστας Μανωλάς θα πρέπει να απαντήσει στην πρόταση της Σαλερνιτάνα.

Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σάρζα, βρέθηκε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στη Βερόνα. Η ιταλική ομάδα μάλιστα είχε καταθέσει πρόταση στον Κώστα Μανωλά, αλλά τελευταία στιγμή στην υπόθεση μπήκε η Σαλερνιτάνα.

Οπως τονίζεται στην Ιταλία, ο 32χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση από την Σαλερνιτάνα, στην οποία εργάζεται ως γενικός διευθυντής ο Βάλτερ Σαμπατίνι, με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση ο Μανωλάς από την εποχή της συνύπαρξής τους στην Ρόμα

Μάλιστα, η «tuttosalernitana.com» αναφέρει και τις οικονομικές απολαβές που θα έχει ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού σε περίπτωση που δεχθεί την πρόταση της ιταλικής ομάδας. Πέρα από τις 500.000 ευρώ που θα λάβει μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει τη δυνατότητα να υπογράψει κατόπιν διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ αν η Σαλερνιτάνα μείνει στην κατηγορία της Serie A

Στο κόλπο ακόμη μία ιταλική ομάδα για τον Μανωλά
SERIE A

23:05 - 02.02.2024

Στο κόλπο ακόμη μία ιταλική ομάδα για τον Μανωλά

Ο γενικός αρχηγός της Σαλερνιτάνα, Βάλτερ Σαμπατίνι εκμεταλλευόμενος ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Κώστα Μανωλά από το κοινό τους πέρασμα στη Ρόμα, θέλει να πείσει τον Έλληνα στόπερ να μετακομίσει στο Σάλερνο.

Οπως τονίζεται, οι άνθρωποι της Σαλερνιτάνα περιμένουν μέχρι το πρωί της Δευτέρας (05/02) την απάντηση του έμπειρου στόπερ, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ρόμα και Νάπολι, ενώ φέτος μέτρησε 14 συμμετοχές στον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.