Ανακοινώθηκε από την Σέρο Πορτένιο ο Μανόλο Χιμένεθ

Ανακοινώθηκε από την Σέρο Πορτένιο ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ βρήκε τη νέα του ομάδα, τη Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη.

Τη νέα του ομάδα βρήκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο πρώην προπονητή της ΑΕΚ ανακοινώθηκε από την Σέρο Πορτένιο, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Παραγουάης. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα από τη Λατινική Αμερική μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Σέρο Πορτένιο βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας 26 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από τις θέσεις εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Ο 60χρονος ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης και αμέσως μετά έγινε προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο Ισπανός στην ομάδα της Ανδαλουσίας έκατσε στον πάγκο για 134 αγώνες και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στην Ένωση ο Ισπανός έκατσε για έναν χρόνο και κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας του Ατρομήτου με 3-0 στον τελικό. Μετά επέστρεψε στην Ισπανία για τη Σαραγόσα και στη συνέχεια μετακόμισε στο Κατάρ για την Αλ Ραγιάν. Τον Γενάρη του 2017 επέστρεψε στην ΑΕΚ, στην οποία έκατσε ξανά έναν χρόνο και κατέκτησε πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Όμως ξανά πήγε στην Ισπανία για τη Λας Πάλμας και τον Φεβρουάριο του 2019 πήγε ξανά στην Ένωση.

Όμως εκείνη τη σεζόν έκατσε μόλις μισή σεζόν. Στη συνέχεια πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Γουαχντά και αμέσως μετά πήγε για τέταρτη φορά στην ΑΕΚ. Μετά από 30 μόλις αγώνες επέστρεψε για δεύτερη φορά στην Αλ Γουαχντά, η οποία είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν τη Σέρο Πορτένιο.