Glazers και Τεν Χαχ δεν βρέθηκαν στην κηδεία του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

i

©glomex

Glazers και Τεν Χαχ δεν βρέθηκαν στην κηδεία του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Δημήτρης Χούπης 22:03 - 13.11.2023

Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ δεν βρέθηκαν στην κηδεία του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Σήμερα (13/11) η οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου έναν μήνα σε ηλικία 86 ετών. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11) έξω από το Old Trafford  προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο των «κόκκινων διαβόλων». 

Η πομπή βρέθηκε έξω από το γήπεδο της Γιουνάιτεντ και μετά θα κατευθυνόταν προς τον Καθεδρικό Ναό του Μάντσεστερ για να γίνει η κηδεία. Εκτός από τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας έδωσαν το παρόν και μέλη της Γιουνάιτεντ, νυν και πρώην. Πολ Σκόουλς, ο Ράιαν Γκιγκς, ο Στιβ Μπρους, ο Πάντι Κρέραντ, ο Άντι Κόουλ και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο ήταν στην κηδεία του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Ωστόσο απόντες ήταν τόσο τα αδέρφια Glazers όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ. Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ φοβόντουσαν για τυχόν αντιδράσεις των οπαδών, αφού εδώ και αρκετά χρόνια είναι ανεπιθύμητοι από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Ο οποίος μάλιστα ζητάει την αποχώρησή τους. 

Ο Τεν Χαχ έφτασε τις 30 νίκες και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Κλοπ στα πρώτα 50 ματς τους στην Premier League
PREMIER LEAGUE

23:23 - 11.11.2023

Ο Τεν Χαχ έφτασε τις 30 νίκες και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Κλοπ στα πρώτα 50 ματς τους στην Premier League

Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει με το μέρος του ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό αφού έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Γιούργκεν Κλοπ στα πρώτα τους 50 ματς στην Premier League.

Όσον αφορά τον Ολλανδό προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», απολογήθηκε για την απουσία του, λέγοντας πως είχε μια υποχρέωση στην πατρίδα του και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία.