Γκιγκς: «Στο Μάντσεστερ δεν μπορούσες να φανταστείς ότι ο Κριστιάνο θα γινόταν ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία»
i

©printscreen

Γκιγκς: «Στο Μάντσεστερ δεν μπορούσες να φανταστείς ότι ο Κριστιάνο θα γινόταν ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία»

Ιάσονας Τσίλης 10:10 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 10.09.2023

Ο Ράιαν Γκιγκς, εξέφρασε την άποψη του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξηγώντας πόσο πολύ εξελίχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που το ξεκίνημα του στην ομάδα δεν ήταν το ιδανικό.

Ο Ράιαν Γκιγκς, μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις αρχικές εντυπώσεις που είχε για τον Πορτογάλο σταρ, στα πρώτα του βήματα με τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά και την απότομη και εντυπωσιακή εξέλιξη του, ιδιαίτερα στον τομέα του σκοραρίσματος.

«Στο Μάντσεστερ, δεν μπορούσες να φανταστείς ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γινόταν ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία. Απλώς δεν μπορούσες. Στον πρώτο του αγώνα με την Μπόλτον, χαροποίησε το κοινό με τις χειρονομίες του, αλλά μετά ήταν οι βουτιές, η απογοήτευση, δεν ήξερε πότε να περάσει την μπάλα, έκανε πάρα πολλές ντρίμπλες, το ντεμπούτο του ήταν δύσκολο.

Ύστερα ξαφνικά έκανε κλικ και μετά έπρεπε απλώς να δώσεις τη μπάλα στον Κριστιάνο. Ακόμα και στην ομάδα μας όπου υπήρχε ακόμα ο Τέβες, ο Σκόουλς ή ακόμα και ο Ρούνεϊ, ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Ήταν αυτός που μας έσωσε όταν είχαμε προβλήματα. Έχει γίνει σκόρερ, ο άνθρωπος που κερδίζει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο.

Όλοι οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των μεγάλων αγώνων. Το έκανε για εμάς, όπως έκανε τότε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Είναι σίγουρο: πρέπει να θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών».

Κατηγορίες σοκ και εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπόθεση του Άντονι - Ποιος τον... κάλυπτε
PREMIER LEAGUE

17:43 - 07.09.2023

Κατηγορίες σοκ και εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπόθεση του Άντονι - Ποιος τον... κάλυπτε

Νέες εξελίξεις βγαίνουν στη φόρα για την υπόθεση της επίθεσης του Άντονι στην πρώην σύντροφό του, η οποία κατηγορεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως τον κάλυπτε.

Θυμίζουμε, ότι ο Γκιγκς υπήρξε συμπαίκτης με τον Κριστιάνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλη τη θητεία του Πορτογάλου στο νησί και μαζί κατέκτησαν τρεις φορές την Premier League και μια φορά το Champions League