Συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι τραυματισμοί: Ξανά εκτός οι Χόιλουντ και Έρικσεν

Ράσμους Χόιλουντ

i

©glomex

Συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι τραυματισμοί: Ξανά εκτός οι Χόιλουντ και Έρικσεν

Δημήτρης Χούπης 23:42 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 15.11.2023

Όπως ενημέρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ράσμους Χόιλουντ και ο Κρίστιαν Έρικσεν ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με τον Νορβηγό να ενδέχεται να επιστρέψει τέλη Νοέμβρη.

Οι τραυματισμοί τη φετινή χρονιά δεν λένε να αφήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιο αναλυτικά Κρίστιαν Έρικσεν και Ράσμους Χόιλουντ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα. Αρχικά ο Δανός κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λούτον με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μέισον Μάουντ.

Ο πρώην παίκτης της Τότεναμ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Από την άλλη ο Νορβηγός φορ έχει μυϊκό πρόβλημα και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαχ τέλη Νοέμβρη. 

Εκτός των δύο, εκτός λόγω τραυματισμών είναι ο Λισάντρο Μαρτίνες, ο Λουκ Σο, ο Τάιλερ Μαλάσια, ο Τζόνι Έβανς, ο Κασεμίρο και ο Άμαντ, ενώ ο Άαρον Γουάν - Μπισάκα είναι εκτός λόγω ίωσης. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά τη διακοπή για τις εθνικές έχουν να ταξιδέψουν στο Λίβερπουλ, για να αντιμετωπίσουν την Έβερτον

Ενώ λίγες μέρες μετά θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να έρθει αντιμέτωπη με τη Γαλατάσαραϊ για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League

Ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να άργησε να κάνει ντεμπούτο λόγω ενός τραυματισμού, ωστόσο έχει δείξει την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Στην Premier League ο Νορβηγός έχει βρει δίχτυα πέντε φορές, σε όλες τις διοργανώσεις.