Ο Γκαρνάτσο έκανε... like σε ποστ που ασκείται κριτική στον Τεν Χαχ και έβαλε «φωτιές» για τη σχέση των δύο
i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images

Ο Γκαρνάτσο έκανε... like σε ποστ που ασκείται κριτική στον Τεν Χαχ και έβαλε «φωτιές» για τη σχέση των δύο

Δημήτρης Χούπης 11:33 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.04.2024

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έκανε like σε δύο αναρτήσεις, ενός Youtuber που ασκεί κριτική στον Έρικ Τεν Χαχ, βάζοντας... φωτιά στη σχέση των δύο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει με την εικόνα της, αφού για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, ερχόμενη ισοπαλία 2-2 με την Μπόρνμουθ. Κάπως έτσι η κριτική στον Έρικ Τεν Χαχ συνεχίζεται, με έναν εξ αυτών να είναι ο Μαρκ Γκόλντμπριτζ, ένας Youtuber οπαδός της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Γκολντμπριτζ «πάτησε» πάνω στην αλλαγή του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. «Ο Τεν Χαχ κατηγορεί τον Γκαρνάτσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα... δεν είναι καλό να "ρίχνει κάτω από το λεωφορείο" έναν 19χρονο που πραγματικά βοηθάει φέτος. Αλλά και πάλι φοβάται ξεκάθαρα να μην αναστατώσει τους ¨"μεγάλους παίκτες"», έγραψε στο πρώτο ποστ.

Το δράμα του Κασεμίρο στην Premier League: «Μερικές φορές δεν μπορώ καν να κοιμηθώ»
PREMIER LEAGUE

09:28 - 09.04.2024

Το δράμα του Κασεμίρο στην Premier League: «Μερικές φορές δεν μπορώ καν να κοιμηθώ»

Ο Κασεμίρο δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στην Premier League, με τον Βραζιλιάνο να εξομολογείται πώς βιώνει την κακή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία δέχεται και κριτικές από τις οποίες υπερασπίζεται τον εαυτό του.

«Ο Γκαρνάτσο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη χρονιά. "Φτωχό" πρώτο ημίχρονο, αλλά το να τον βγάζεις εκτός από το πρώτο μέρος και να τον θεωρείς πρόβλημα είναι αστείο. Αρκετοί έχουν κάνει περισσότερα βδομάδα με τη βδομάδα και ακόμα είναι μέσα», αναφέρεται στο δεύτερο ποστ του.

Ο Γκαρνάτσο λοιπόν έβαλε... φωτιές αφού έκανε like σε αυτά τα δύο ποστ και οι φήμες για τη σχέση του με τον Τεν Χαχ έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Ο Ολλανδός προπονητής πάντως κλήθηκε να απαντήσει, διαψεύδοντας πως ο Αργεντινός είχε πρόβλημα που βγήκε αλλαγή.

«Ο Γκαρνάτσο είχε πρόβλημα που βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο; Δεν νομίζω», ήταν τα λόγια του. Ο Γκαρνάτσο τη φετινή σεζόν μετράει 9 τέρματα και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.