«Ράγισε» το γυαλί μεταξύ Βαράν και Τεν Χαχ: Στην έξοδο ο Γάλλος στόπερ, με την Μπάγερν να καραδοκεί

Ραφαέλ Βαράν & Έρικ Τεν Χαχ

«Ράγισε» το γυαλί μεταξύ Βαράν και Τεν Χαχ: Στην έξοδο ο Γάλλος στόπερ, με την Μπάγερν να καραδοκεί

Κώστας Τόπας 11:36 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 24.11.2023

Η σχέση του Ραφαέλ Βαράν με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, έχει πρακτικά «χαλάσει», με το μέλλον του Γάλλου κεντρικού αμυντικού να θεωρείται αβέβαιο στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Αύγουστο του 2021 για περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ντεμπούτο του Τεν Χαχ μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στους Μαδριλένους, Κασεμίρο.

Ο Ραφαέλ Βαράν κατέγραψε συνολικά 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23, αλλά αφού έχασε αρκετές εβδομάδες δράσης στην αρχή αυτής της σεζόν, ο Βαράν έπεσε σε δυσμένεια. Στην πραγματικότητα, ο Έρικ Τεν Χαχ έδωσε πρόσφατα τις απόψεις του σχετικά με την αμυντική διάταξη στη Γιουνάιτεντ και πρότεινε ο Βαράν να αγωνιστεί για τη θέση του μετά την πρόσφατη αναβίωση του Χάρι Μαγκουάιρ.

«Ο Μαγκουάιρ πήρε την ευκαιρία όταν κάποιοι παίκτες τραυματίστηκαν και την εκμεταλλεύτηκε κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει κερδίσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός. Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι έγινε μια «ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων», μετά την αποχώρηση του Βαράν για τη σύγκρουση της Γιουνάιτεντ με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 29 Οκτωβρίου.

Ο Βαράν, ο οποίος έχει κάνει μόλις τρεις εμφανίσεις, ως αναπληρωματικός, έκτοτε, λέγεται ότι είναι «δυστυχισμένος» που ο Τζόνι Έβανς και ο Βίκτορ Λίντελοφ επιλέχθηκαν για τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Μετά από έναν τόσο αβέβαιο χρόνο, ο Βαράν έχει συνδεθεί έντονα με αποχώρηση. Η παραπάνω αναφορά δείχνει ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον.

Αλλά οι αναφερόμενοι μισθοί του 340.000 ευρώ την εβδομάδα θα μπορούσαν να αποδειχθούν εμπόδιο για τους πρωταθλητές της Bundesliga. Ο πρώην συμπαίκτης του Βαράν στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κασεμίρο αναφέρεται επίσης ως κάποιος που θα μπορούσε να δει την έξοδο από το «Ολντ Τράφορντ» εν μέσω της επερχόμενης εξαγοράς του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο Ράτκλιφ, ο οποίος πρόκειται να αποκτήσει το 25% του μεριδίου του συλλόγου από την οικογένεια Γκλέιζερ αυτόν τον μήνα έναντι 1,3 δισεκατομμυρίων λιρών, είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες αλλαγές τους επόμενους μήνες.