Η Σίτι ανακοίνωσε την παραμονή του Γουόκερ με σκηνή από την ταινία «Ο λύκος της Wall Street»

Κάιλ Γουόκερ

i

©ManCity

Η Σίτι ανακοίνωσε την παραμονή του Γουόκερ με σκηνή από την ταινία «Ο λύκος της Wall Street»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:43 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 14.09.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε σήμερα (14/9) και τυπικά την επέκταση της συνεργασία της με τον Κάιλ Γουόκερ για ακόμα τρία χρόνια.

Κάτοικος Μάντσεστερ θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον ο Κάιλ Γουόκερ, με την Σίτι να προχωράει στην αναμενόμενη, βάσει των ρεπορτάζ ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2026. 

Ο Άγγλος διεθνής εντάχθηκε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2017 και υπήρξε βασικός αμυντικός στην επιτυχία της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια. 

Μάλιστα ο αγγλικός σύλλογος ανέβασε ένα video εμπνευσμένο από την ταινία «Ο λύκος της Wall Street», στο οποίο ο Γουόκερ φώναζε όπως ο Λεάντρο Ντι Κάπριο στην ταινία: «Δεν φεύγω, δεν φεύγω, δεν φεύγω», ενώ οι συμπαίκτες του στο video πανηγύριζαν για την παραμονή του στη Σίτι. Στη συνέχεια ο Άγγλος διεθνής είπε: «Το σόου συνεχίζεται. Εδώ είναι το σπίτι μου».  

Ο Γουόκερ έχει πραγματοποιήσει 260 εμφανίσεις με τη φανέλα των «σίτιζενς», ενώ έχει κατακτήσει πέντε τίτλους Premier League, δύο FA Cup, τέσσερα League Cup, δύο Community Shields, το Champions League και το Super Cup. Θυμίζουμε πως το τρέχον συμβόλαιο του 33χρονου δεξιού οπισθοφύλακα έληγε στο τέλος της φετινής σεζόν. 

Ο Γουόκερ αναδείχθηκε στην ομάδα της χρονιάς (PFA) αφού βοήθησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League το 2017/18, με τον αγγλικό σύλλογο να συγκεντρώσει 100 βαθμούς. 

Σε δηλώσεις του ο Γουόκερ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του έδειξε την ικανοποίησή του που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους πρωταθλητές Ευρώπης: «Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω ένα νέο συμβόλαιο. Το μέλλον μου είναι με τη Μάντσεστερ Σίτι και αυτό είναι το καλύτερο για μένα. Έχω απολαύσει κάθε στιγμή των τελευταίων έξι ετών σε αυτό το φανταστικό κλαμπ. Έχω έναν καταπληκτικό προπονητή, σπουδαίους συμπαίκτες, επιτελείο και οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι. Νιώθω υποστήριξη σε κάθε επίπεδο. 

To νέο παρατσούκλι που απέκτησε το «Έτιχαντ» μετά το sold out των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι στα εντός έδρας ματς
PREMIER LEAGUE

08:59 - 14.09.2023

To νέο παρατσούκλι που απέκτησε το «Έτιχαντ» μετά το sold out των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι στα εντός έδρας ματς

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι έχουν προμηθευτεί όλα τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα για τους εντός έδρας αγώνες κι έτσι το «Έτιχαντ» θα είναι κατάμεστο σε κάθε ματς την τρέχουσα σεζόν. Το νέο παρατσούκλι που απέκτησε το «Έτιχαντ» μετά την ανακοίνωση του sold out.

Η σεζόν που κερδίσαμε το τρεμπλ είναι μια σεζόν που δεν θα ξεχάσω ποτέ και είμαστε έτοιμοι να πάμε ξανά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε έναν σύλλογο που αγωνίζεται για τρόπαια κάθε χρόνο και ανυπομονώ να δω τι θα φέρουν τα επόμενα χρόνια».