Εισιτήρια τέλος: Η Σίτι ανακοίνωσε sold out για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της

Μάντσεστερ Σίτι

i

Photo by Matt McNulty - Manchester City/Manchester City FC via Getty Images/Ideal Images

Εισιτήρια τέλος: Η Σίτι ανακοίνωσε sold out για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της

Κώστας Τόπας 15:33 - 13.09.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε προσφέρει και για τους 19 εντός έδρας αγώνες της Premier League αυτή τη σεζόν.

Οι Πολίτες άλλαξαν την πολιτική τους για τα εισιτήρια αυτό το καλοκαίρι μετά από διαβουλεύσεις με τους φιλάθλους της ομάδας, καθιστώντας ταυτόχρονα διαθέσιμα την πλειοψηφία των εισιτηρίων για κάθε παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, η πρόθεση ήταν να εξαλειφθεί η πίεση που είχαν προηγουμένως οι οπαδοί.

Η ζήτηση για να δει κάποιους τους νικητές του «τρεμπλ» του Πεπ Γκουαρδιόλα αποδείχθηκε και πάλι υψηλή, καθώς η Σίτι ξεπούλησε όλα τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα για τους εντός έδρας αγώνες της. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι τα «μαγικά χαρτάκια» για τις αναμετρήσεις με τις Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ εξαντλήθηκαν μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Ο Γκουαρδιόλα επαίνεσε το κοινό της «Έτιχαντ» την περασμένη σεζόν για τη βελτίωση της ατμόσφαιρας, καθώς η μανία γύρω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ και οι συντονισμένες προσπάθειες από ομάδες υποστηρικτών το έκαναν ένα τρομακτικό μέρος για τις αντιπάλους που έφταναν στο «Έτιχαντ». Οι Πολίτες κέρδισαν κάθε παιχνίδι που έπαιξαν εντός έδρας το 2023, με τους τελευταίους χαμένους βαθμούς τους να έρχονται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κόντρα στην Έβερτον.