Ο Χάαλαντ «ξελάσπωσε» τη Σίτι και την έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας

Ο Χάαλαντ «ξελάσπωσε» τη Σίτι και την έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας

Δημήτρης Χούπης 16:32 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 10.02.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ επικράτησε με 2-0 της Έβερτον και την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με δύο γκολ «καθάρισε» για τη Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας της Έβερτον με 2-0. Με αυτή τη νίκη οι «πολίτες» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ίδια ματς με τη Λίβερπουλ

Στο πρώτο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν είχε καμία σημαντική ευκαιρία. Ο παίκτης που προσπαθούσε περισσότερο να απειλήσει για τους «πολίτες» ήταν ο Ντοκού, ο οποίος από τα αριστερά έκανε αρκετά σπριντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανησυχήσει την άμυνα της ομάδας του Λίβερπουλ. 

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος, με τα «ζαχαρωτά» να κλείνουν τους διαδρόμους των παικτών της Σίτι και πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το μηδέν. 

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να κρατάει την μπάλα στα πόδια της. Μπορεί να μην απειλούσε, αλλά τελικά το γκολ το βρήκε. Στο 71ο λεπτό η άμυνα της Έβερτον δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Χάαλαντ κι αυτός με μία «βολίδα» έκανε το 1-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο 86ο λεπτό ο Νορβηγός «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Γκουαρδιόλα με ωραίο πλασέ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ