Μάντζιος: “Μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι στις Σέρρες, θα δώσουν λύσεις οι νέοι παίκτες”

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Μάντζιος: “Μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι στις Σέρρες, θα δώσουν λύσεις οι νέοι παίκτες”

Αλέξης Σαββόπουλος 18:00 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 02.02.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Αρη μιλώντας στη Nova για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, την κόπωση του γκρουπ, τις προσθήκες που εγιναν και τον Αλκη.

Κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Αρης θα δώσει το δέκατο παιχνίδι σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα. Επομένως για τον Ακη Μάντζιο σημαντικό ζητούμενο είναι η προσεκτική διαχείριση του υλικού ώστε να πετύχει την αναγκαία φρεσκάδα:“Πάμε στο δέκατο παιχνίδι στη σειρά. Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Δέκα παιχνίδια σε τόσο διάστημα είναι πάρα πολλά, αν συνυπολογίσει κανείς και τα ταξίδια που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε με αυτό, όμως, και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συνθήκες. Βεβαίως, παίρνοντας καλά αποτελέσματα, αυτό μας δίνει καλύτερη ψυχολογική διάθεση κι είναι κάτι που το θέλουμε για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο” τόνισε ο προπονητής του Αρη, ενώ μιλώντας για τον Πανσερραϊκό και πως τον περιμένει είπε: “Είναι μια ομάδα καλή ο Πανσερραϊκός! Μια ομάδα, που δείχνει ότι έχει αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι της. Πιστεύω ότι θα είναι απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι. Εκεί που εστιάζουμε είναι να κάνουμε διαχείριση δυνάμεων. Να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να πάρουν ανάσες. Θέλουμε να τους κρατήσουμε “φρέσκους”. Αυτό είναι το πρόβλημά μας τη δεδομένη στιγμή και θα το διαχειριστούμε αναλόγως. Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, πρέπει να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτού του αγώνα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του Πανσερραϊκού. Το κυριότερο είναι να είμαστε φρέσκοι και ξεκούραστοι, για να αντιμετωπίσουμε ακόμη ένα παιχνίδι εκτός έδρας ιδιαίτερα απαιτητικό”.

Ο έλληνας τεχνικός τοποθετήθηκε και την μεταγργαφική ενίσχυση, κάνοντας ιδιαίτερη ανφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ: ‘Έγιναν προσθήκες στο ρόστερ. Μπορέσαμε και φέραμε παίκτες, που θα μας δώσουν λύσεις. Με αυτούς θα πορευτούμε. Ο Καρίμ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα είναι μια καλή λύση. Είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί το ξέρει καλά. Γνωρίζει πολύ καλά και τον Άρη. Τον περιμένουμε με το καλό να ενσωματωθεί στην ομάδα μας και να μας δώσει τις λύσεις που έχουμε ανάγκη”.

Τέλος αναφέρθηκε και στη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού: “Εγώ το έζησα και τη στιγμή που είχε γίνει πριν δύο χρόνια… Ας έχουν περάσει δύο χρόνια, είναι μια δύσκολη στιγμή, γιατί όλα αυτά σου φέρνουν άσχημες μνήμες. Πραγματικά υπάρχει ακόμη ένα “γιατί έγινε όλο αυτό;”, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Το έχουμε ξαναπεί, ελπίζαμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ότι θα είναι ο τελευταίος, όμως, δυστυχώς δεν ήταν ο τελευταίος. Ας ελπίσουμε από εδώ και πέρα να μην υπάρχουν άλλα θύματα οπαδικής βίας. Να αλλάξουμε όλοι το μυαλό μας όσον αφορά στο ποδόσφαιρο και να το δούμε ως κάτι διαφορετικό. Να το ευχαριστιόμαστε, παρά να γίνονται επεισόδια. Ελπίζω κάτι να αλλάξει!”

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }