Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα γενέθλιά του - Το μήνυμα του Ερασιτέχνη

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Olympiacos FC

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα γενέθλιά του - Το μήνυμα του Ερασιτέχνη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:46 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 30.07.2023

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης γιορτάζει τα γενέθλιά του και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλησε να δώσει τις δικές της ευχές.

Μέσω των social media, ο Ολυμπιακός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον εορτάζοντα Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, τη σημερινή μέρα (30/7) ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών γιορτάζει τα γενέθλιά του και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έσπευσε να δώσει τις κατάλληλες ευχές με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στον σύλλογο από το 2010, ενώ από το 2017 δραστηριοποιείται στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Χρόνια πολλά στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού μας», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα, τις δικές του ευχές έδωσε και ο Ερασιτέχνης του συλλόγου: «Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Ολυμπιακού μας!»

«Βαριά» πόδια και ήττα από τη Νόριτς για τον Ολυμπιακό

Στο χθεσινό φιλικό (29/7), Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κουρασμένος από την προετοιμασία και γνώρισε την ήττα από τη Νόριτς (2-0) στο «Carrow Road». Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αυτό που έκαναν και στο Άιμπροξ. Πίεζαν ψηλά, δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία της αγγλικής ομάδας. Βέβαια, όσο κυλούσε ο χρόνος τα «καναρίνια» είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας, ενώ στο 20' έκαναν το 1-0, όταν ο Μακλίν εξαπέλυσε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε στον Μπουχαλάκη και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία και ήταν εκείνοι που πίεζαν πλέον ψηλά, όμως δεν ξαναέγιναν απειλητικοί μέχρι την ανάπαυλα. Ούτε οι Πειραιώτες έφταξαν ευκαιρίες όμως από την πλευρά τους, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα όντας πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ο Μαρτίνεθ προχώρησε αλλαγές, με τον Φορτούνη να παίρνει τη θέση του Αγκιμπού και τον Ανδρούτσο αυτή του Ροντινέι

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν καλύτεροι και μάλιστα μόλις στο 2ο λεπτό είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, με το σουτ του Βρουσάι να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, η Νόριτς απάντησε άμεσα, με τον Σάργκεντ να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Τζολάκη και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Στη συνέχεια ο Μαρτίνεθ προχώρησε σε ακόμη τέσσερις αλλαγές, με τον Φρέιρε να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του και να χάνει και την πρώτη του ευκαιρία με την ερυθρόλευκη φανέλα στο 63', όταν πήρε μια κεφαλιά στην περιοχή, αλλά ο Γκαν μπλόκαρε. Μετέπειτα ο ρυθμός έπεσε και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ να παραμένει 2-0.