Μαρινάκης: «Θα δείτε στα επόμενα χρόνια που θα έχει φτάσει η Νότιγχαμ - Οι αποφάσεις των διαιτητών μας έχουν κοστίσει βαθμούς»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

i

©intime

Μαρινάκης: «Θα δείτε στα επόμενα χρόνια που θα έχει φτάσει η Νότιγχαμ - Οι αποφάσεις των διαιτητών μας έχουν κοστίσει βαθμούς»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:28 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 20.05.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, ενώ αναφέρθηκε και στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

O Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του UEFA Europa Conference League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα. στις 29 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο BBC για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει η Νότιγχαμ Φόρεστ να παραμείνει στη Premier League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και το φανταστικό κοινό, όλοι μάς υποστήριξαν. Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο στον Πειραιά, έχεις αυτά τη θετική ενέργεια που σε βοηθά και νιώθεις νικητής από την αρχή».

Για τη Νότιγχαμ και τη διαιτησία στην Premier League: «Είμαι βέβαιος ότι θα μείνουμε στην κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε στα επόμενα χρόνια πού θα έχει φτάσει η Φόρεστ. Είναι μια σπουδαία ομάδα, μας εμπνέει και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και θα δείτε στα επόμενα χρόνια ότι έχουμε μεγάλα όνειρα για τη Φόρεστ

Είναι αγχωτικό εξαιτίας αυτού που συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς με κάποιες αποφάσεις και την αφαίρεση βαθμών. Οι αποφάσεις των διαιτητών μάς έχουν κοστίσει βαθμούς και αυτό είναι κάτι που έχει επαναληφθεί και επαναληφθεί και αυτό που περιμένουμε από την Premier League και τους διαιτητές είναι να διορθώσουν αυτά τα λάθη. Είναι κρίμα γιατί έχουμε μεγάλη όρεξη για τον σύλλογο και δεν τα παρατάμε ποτέ

Ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπω τρία επαναλαμβανόμενα λάθη που έγιναν από τον ίδιο παίκτη. Επίσης είχαμε ενημερώσει τον πρόεδρο της Premier League ότι... όλοι οι διαιτητές έχουν μια προτίμηση ποια ομάδα υποστηρίζουν. Δυστυχώς δεν συνέβη τίποτα και δεν έκαναν καμία αλλαγή και μετά είδαμε αυτό που είδαμε».