Εθνική για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Συγχαρητήρια στους διεθνείς μας»

Διεθνείς του Ολυμπιακού

i

© ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM)

Εθνική για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Συγχαρητήρια στους διεθνείς μας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:11 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:53 - 21.05.2024

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media, η Εθνική Ελλάδας έστειλε το δικό της μήνυμα για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Ο Θρύλος το έκανε ξανά!

Μετά τον θρίαμβο στο Μπέρμιγχαμ (2-4), ο Ολυμπιακός συνέχισε το... βιολί του στη ρεβάνς του Φαλήρου και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ποιος και γιατί δεν θέλει να γίνει ο τελικός στην OPAP Arena;

Ποιος και γιατί δεν θέλει να γίνει ο τελικός στην OPAP Arena;

Κατά τα φαινόμενα, ο Ολυμπιακός χαλάει(;) το... γλυκό. Γιατί δεν (μπορεί να) είναι τυχαία όλη αυτή η πρεμούρα, που τόσο αθώα «απλώνεται» στο διαδίκτυο εν είδη προβληματισμού «για την ασφάλεια διεξαγωγής του τελικού». Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα χάρη στον «killer» Ελ Κααμπί κι έδωσε συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Αυτό το σπουδαίο επίτευγμα των Πειραιωτών δεν πέρασε απαρατήρητο όπως ήταν λογικό από την Εθνική Ελλάδας, η οποία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media έστειλε το δικό της μήνυμα, δίνοντας συγχαρητήρια στους διεθνείς.

«Συγχαρητήρια στους διεθνείς μας. Καλή επιτυχία στον Τελικό του Europa Conference League», έγραψε χαρακτηριστικά η επίσημη αγαπημένη.

Δε θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια το τρόπαιο του Conference League - Ποιοι είναι οι λόγοι

Με ενημέρωσή της η ΕΠΟ, γνωστοποίησε ότι το τρόπαιο του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το τρόπαιο της διοργάνωσης θα βρισκόταν το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Κι αυτό διότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

«Η καρδιά του UEFA Europa  Conference League χτυπάει στην Αθήνα, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 στον τελικό που θα διεξαχθεί στην AEK Arena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό τρόπαιο με φόντο την Πλατεία Κοτιζά ενώ αμφότεροι τόνισαν ότι άπαντες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος φιλάθλων του ποδοσφαίρου σχημάτισαν ουρές για να θαυμάσουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μαρινάκης: «Είχα δώσει το Καραϊσκάκη στην ΑΕΚ το 2010 - Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές, να υπάρξει σεβασμός»
CONFERENCE LEAGUE

16:27 - 10.05.2024

Μαρινάκης: «Είχα δώσει το Καραϊσκάκη στην ΑΕΚ το 2010 - Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές, να υπάρξει σεβασμός»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως δεν καταλαβαίνει τις υπερβολές σχετικά με το γεγονός ότι ο τελικός του Conference League θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00».