H Ομοσπονδία του Μαρόκου χάρισε 13.000 εισιτήρια σε οπαδούς για τον ημιτελικό με την Γαλλία
i

Μαρόκο/©Intime

H Ομοσπονδία του Μαρόκου χάρισε 13.000 εισιτήρια σε οπαδούς για τον ημιτελικό με την Γαλλία

Κώστας Τόπας 13:49 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 13.12.2022

Χιλιάδες οπαδοί της Βόρειας Αφρικής πέρασαν αρκετές ώρες μπροστά στο στάδιο «Al-Janoub», για να πάρουν τα εισιτήρια που διέθεσε δωρεάν η Ομοσπονδία του Μαρόκου, για την αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Ο αγώνας με αντίπαλο την Γαλλία, για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτελεί ιστορικής σημασίας για τους Μαροκινούς. Γι' αυτό κι έχουν φροντίσει να «κλείσουν» ήδη θέση στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο αυτό γεγονός.

Υπολογίζεται πως στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ» θα βρίσκονται περισσότεροι από 45.000 οπαδοί του Μαρόκου έναντι μόλις 4.000 Γάλλων. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της βορειοαφρικανικής χώρας προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα εισιτήριο.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να χαρίσει 13.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση του Μαρόκου με τους «τρικολόρ», ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο αυτό παιχνίδι της χώρας τους.

30 έξτρα πτήσεις μεταξύ Καζαμπλάνκα και Ντόχα

Οι οπαδοί του Μαρόκου αναμένεται να.... εισβάλουν στη Ντόχα ενόψει του αγώνα με τη Γαλλία κι από τη βορειοαφρικανική χώρα έχουν τεθεί τα πάντα για να προωθήσουν και να διευκολύνουν την παρουσία τους στο στάδιο. Η εθνική εταιρεία Royal Air Maroc (RAM) αποφάσισε να πραγματοποιήσει περίπου 30 ειδικές πτήσεις μεταξύ Καζαμπλάνκα και Ντόχα την Τρίτη και την Τετάρτη για τη μεταφορά Μαροκινών φιλάθλων. Ο προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκράγκι, θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Βόρειας Αφρικής: «Είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας».