«Σίφουνας» η... ανανεωμένη Μαρσέιγ επικράτησε με «τεσσάρα» της Μονπελιέ

«Σίφουνας» η... ανανεωμένη Μαρσέιγ επικράτησε με «τεσσάρα» της Μονπελιέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:38 - 25.02.2024

Μία απίθανη ανατροπή πέτυχε η Μαρσέιγ κόντρα στη Μονπελιέ (4-1), με τον Ζαν-Λουί Γκασέτ να πανηγυρίζει τη δεύτερη του νίκη στην ομάδα, μετά το ματς της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με τον... αέρα αλλαγής του Ζαν-Λουί Γκασέτ η Μαρσέιγ πήρε μία ακόμα νίκη, αφού επικράτησε της Μονπελιέ με 4-1, στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1. Ο νέος τεχνικός των Μασσαλών πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική του επικράτηση, με την πρώτη να προέρχεται κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Europa League.

Το προβάδισμα στο παιχνίδι ήρθε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν το 1-0 χάρη στο γκολ του Αλ Ταμάρι. Εκείνος βρέθηκε στην περιοχή και με μία ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο 5ο λεπτό. Ακολούθησε το δοκάρι του Φέρι, ο οποίος στο 12ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο 0-2. Αφού δεν ήρθε αυτό, λοιπόν, η Μαρσέιγ είχε την απάντηση.

Στο 31ο λεπτό ο Εντιαγιέ κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και τελικά σκόραρε για το 1-1 της ομάδας του, με ένα σουτ στην κορυφή της εστίας. Ακολούθησε η ανατροπή με τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος στο 43ο λεπτό έστειλε με ψυχραιμία την μπάλα στα δίχτυα.

Σε λίγο θα πάρει όλη τη... Μαδρίτη: Αυτό είναι το μυθικό μπόνους Ρεάλ στον Εμπαπέ για τη Χρυσή Μπάλα
LA LIGA

17:04 - 24.02.2024

Σε λίγο θα πάρει όλη τη... Μαδρίτη: Αυτό είναι το μυθικό μπόνους Ρεάλ στον Εμπαπέ για τη Χρυσή Μπάλα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να έχει ετοιμάσει ακόμα και μπόνους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Γάλλο, με το ποσό να... ζαλίζει.

Στο 60ο λεπτό η Μαρσέιγ ζήτησε πέναλτι, ο VAR με τον διαιτητή εξέτασαν τη φάση και στο 61' ο τελευταίος έδειξε την παράβαση. Αυτή εκμεταλλεύτηκε και πάλι ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος από τα 11 μέτρα εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 μέτρα για το 3-1 της ομάδας. Η χαριστική βολή ήρθε από τον Σακό, που έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 82'.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: