Ποδοσφαιρική παράσταση από Μέσι-Εμπαπέ, νίκη τίτλου της Παρί κόντρα στη Μαρσέιγ!
i

Photo by Xavier Laine/Getty Images

Ποδοσφαιρική παράσταση από Μέσι-Εμπαπέ, νίκη τίτλου της Παρί κόντρα στη Μαρσέιγ!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:37 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 26.02.2023

Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ έστησαν... πάρτι στο «Βελοντρόμ» και χάρισαν μεγάλη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε 3-0 της Μαρσέιγ. Αγκαλιά με το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους οι Παριζιάνοι.

Ποιος είδε το δίδυμο Μέσι-Εμπαπέ και δεν το φοβήθηκε! Η Μαρσέιγ σίγουρα θα βλέπει... εφιάλτες καιρό πάντως, αφού οι δύο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν την «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες και οι Παριζιάνοι έφυγαν από το «Βελοντρόμ» με νίκη τίτλου (0-3).

Μία σέρβιρε ο ένας και σκόραρε ο άλλος, μία το αντίθετο. Χάθηκε η μπάλα στη Μασσαλία και η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, αφού αύξησε τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από τη δεύτερη Μαρσέιγ.

Μάλιστα, οι δύο πρωταγωνιστές της αναμέτρησης έγραψαν ιστορία. Ο καθένας για δικό του λόγο. Από τη μία ο Αργεντινός σούπερ σταρ με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 700 τέρματα στην καριέρα του σε διασυλλογικό επίπεδο και από την άλλη ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έφτασε τα 200 γκολ με τη φανέλα της Παρί, πιάνοντας τον Έντισον Καβάνι στην κορυφή της σχετικής λίστας του συλλόγου

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους έπειτα από ασίστ του Λιονέλ Μέσι, ενώ μετά από τέσσερα λεπτά οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους, με τον 24χρονο άσο να «κερνάει» έτοιμο γκολ στον Λίο.

Οι δύο αστέρες της Παρί συνεργάστηκαν ξανά στο 55ο λεπτό, με τον Μέσι να βγάζει μια φανταστική πάσα, «σκάβοντας» την μπάλα πάνω από την αντίπαλη άμυνα και τον Εμπαπέ να πιάνει ένα φοβερό σουτ στην κίνηση για το τελικό 3-0.