Λαουτάρο Μαρτίνες: «Υπογράφω και αύριο την ανανέωση, αισθάνομαι καλά στο Μιλάνο»

Κοντά στην ανανέωση ο Λαουτάρο Μαρτίνες

i

© Glomex

Λαουτάρο Μαρτίνες: «Υπογράφω και αύριο την ανανέωση, αισθάνομαι καλά στο Μιλάνο»

Πάνος Κορομηλάς 15:39 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 08.12.2023

Απόλυτα ευχαριστημένος μοιάζει ο Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ίντερ, αποκαλύπτοντας πως είναι πρόθυμος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του το συντομότερο δυνατόν.

Ο ηγέτης της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο Μιλάνο και όπως τόνισε σε ιταλικα ΜΜΕ, θέλει να βάλει άμεσα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «νερατζούρι».

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Ίντερ για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον έως το 2028. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο με τον Λαουτάρο να υποστηρίζει πως θέλει να συνεχίσει την ομάδα, εκθειάζοντας παράλληλα την δουλειά του προπονητή του, Σιμόνε Ιντζάγκι

«Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028; Για μένα είναι όλα έτοιμα, λείπουν μονο μερικές λεπτομέρειες. Έχω τεράστια διάθεση να ανανεώσω. Αισθάνομαι καλά εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Ο κόσμος με αγαπάει πολύ, και εγώ τους αγαπώ. Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και εγώ κάνω το ίδιο. Είμαστε πολύ κοντά, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι ήρεμος. Αν θα υπογράψουμε την Πρωτοχρονιά; Εγώ υπογράφω και αύριο» δήλωσε αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο για να συμπληρώσει:

«Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι τοπ προπονητής, έχει κάνει τρία φανταστικά χρόνια εδώ κατακτώντας τρόπαια και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League. Είναι δύσκολο να φτάσουμε μέχρι το τέλος σε όλους τους στόχους αλλά θα δουλέψουμε για αυτό. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, δεν έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι επειδή υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες όπως η Μίλαν και η Νάπολι».

Το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2026, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία για πρόωρη ανανέωση. Ο φορ από την Αργεντινή μετρά 117 γκολ σε 257 παρουσίες με τη φανέλα της Ίντερ, επίδοση που τον τοποθετεί στην ένατη θέση των μεγαλύτερων σκόρερ του συλλόγου. Τη φετινή σεζόν είναι κομβικός για τους «Μιλανέζους» στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή της Ιταλίας, με 13 γκολ σε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.