Μαρτίνεθ: «Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη Σερβία»
i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη Σερβία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:44 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:13 - 25.08.2023

Ευχαριστημένος ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας της Τσουκαρίτσκι με σκορ 3-1. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποστήριξε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση, τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου άρεσε πολύ το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ακρίβεια στις πάσες μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Βάλαμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε κι άλλα. Γενικά η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης και έχουμε κι άλλα πολλά ακόμη να βελτιώσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου»

Για το πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός που θέλει με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Δεν είναι εύκολο να δεις την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου σε έναν ολόκληρο αγώνα. Είδα όμως την ομάδα μου να έχει μεγάλη όρεξη. Σήμερα μας έλειψαν οι λεπτομέρειες που μπορούν να βελτιωθούν».

Για το πόσο απέχει ο Ολυμπιακός από τους ομίλους του Europa League: «Στην πραγματικότητα έχουμε κάνει μόνο τη μισή δουλειά. Μένει ένας αγώνας που δεν θα είναι εύκολος. Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε σήμερα και είδαμε ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη Σερβία. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός σκοράρει νωρίς: «Είναι συνέπεια του τρόπου που θέλουμε να μπαίνουμε στα παιχνίδια. Είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε στα παιχνίδια και να έχει διάρκεια».