Σκληρή ανακοίνωση της Ρεν κατά του Μάτιτς: «Ακατανόητη συμπεριφορά, αναμένουμε εξηγήσεις»

Σε ανοιχτή κόντρα Μάτιτς και Ρεν

i

© PrtScr

Σκληρή ανακοίνωση της Ρεν κατά του Μάτιτς: «Ακατανόητη συμπεριφορά, αναμένουμε εξηγήσεις»

Πάνος Κορομηλάς 17:35 - 11.01.2024

Ο Νεμάνια Μάτιτς, απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις της Ρεν, με την ομάδα να τον «βγάζει στη σέντρα» για ακατανόητη συμπεριφορά.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Νεμάνια Μάτιτς στη Ρεν. Ο Σέρβος χαφ, πιέζει εδώ και καιρό για τη μεταγραφή του στη Λυών και έχει έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με την τωρινή ομάδα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η Ρεν, ο παίκτης δεν «δίνει το παρών» στις τελευταίες προπονήσεις  και ουσιαστικά βρίσκεται εκτός ομάδας. Η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κρίθηκε ως ακατανόητη από τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία τον καλεί σε απολογία.

Η ανακοίνωση της Ρεν:

«Ο μέσος της ομάδας, Νεμάνια Μάτιτς, δεν έχει εμφανιστεί στις τελευταίες προπονήσεις. Αυτή η συμπεριφορά είναι τελείως ακατανόητη για έναν παίκτη με τη δική του εμπειρία, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025. Έχοντας υπόψιν πάντα την ευημερία των ποδοσφαιριστών, ο σύλλογος ενημερώνει πως όλες οι διαδικασίες γίνονται με απόλυτη διαφάνεια.

«Η Ρεν προσπαθεί πάντα να προετοιμάσει τις καλύτερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές της, ώστε να μπορούν να αποδώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένουμε τις εξηγήσεις του ποδοσφαιριστή και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε τα μέτρα που θα χρειαστούν για να προστατέψουμε το σύλλογο».

Ο Μάτιτς αποκτήθηκε από τη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και στο πρώτο μισό της χρονιάς μέτρησε 13 εμφανίσεις με τρεις ασίστ, στο γαλλικό πρωτάθλημα και το Europa League.