Μένει μέχρι τα 40 του στη Ρεν ο Μανταντά

Στιβ Μανταντά

i

©Intime

Μένει μέχρι τα 40 του στη Ρεν ο Μανταντά

Γιάννης Λιβανός • 18:17 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 08.01.2024

Ο Στιβ Μανταντά αποδέχθηκε την πρόταση επέκτασης ενός έτους που του παρουσίασε η Ρεν και θα παίζει μπάλα μέχρι τα 40 του χρόνια.

Η Ρεν προσέφερε μονοετή επέκταση συμβολαίου στον Στιβ Μανταντά, ο οποίος την αποδέχθηκε και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Βρετάνης μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Κάπως έτσι θα κλείσει τριετία στην Γαλλική ομάδα. «Oι κοκκινόμαυροι», έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι  τώρα παρουσία του Μανταντά και για τον λόγο αυτόν προέβησαν σε αυτήν την κίνηση ανανέωσης του πολύπειρου τερματοφύλακα.

Στη Ρεν ο Στιβ Μανταντά είναι υπαρχηγός και φέτος έχει προλάβει να αγωνιστεί ήδη 22 φορές. Μεταξύ άλλων πέρα από τα κοκκινόμαυρα έχει φορέσει και τα χρώματα της Χάβρης, της Μαρσέιγ και της  Κρίσταλ Πάλας. Συνολικά με τη Ρεν έχει παίξει 64 φορές.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως ο Μανταντά είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές με τη Μαρσέιγ, με 613 παρουσίες, ενώ συνάμα έχοντας καταγράψει συνολικά 520 παρουσίες στο γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 11η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Ligue 1. Παράλληλα στο παλμαρέ του έχει και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 με την Εθνική Γαλλίας, όντας βέβαια αναπληρωματικός τερματοφύλακας των «Μπλε», πίσω από τον Ούγκο Γιορίς.