Με Λοντίγκιν και Λημνιό η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Γιούρι Λοντίγκιν

i

Intime

Με Λοντίγκιν και Λημνιό η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:53 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 21.04.2024

Ο Φατίχ Τερίμ εμπιστεύεται τον Γιούρι Λοντίγκιν στην εστία του Παναθηναϊκού και δίνει ευκαιρία στον Δημήτρη Λημνιό στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Διαβάστε τις επιλογές του Τούρκου προπονητή.

Μικρό και στοχευμένο ροτέισον από τον Φατίχ Τερίμ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, εν όψει και μιας πάρα πολύ δύσκολης εβδομάδας με τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές για τα Play Offs της Stoiximan Super League. Ο Τούρκος προπονητής εμπιστεύεται δύο νέα πρόσωπα, συγκριτικά με τις επιλογές του τις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ο ένας είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά την εστία του Τριφυλλιού, μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος θα παίξει στο δεξιό άκρο της επίθεσης, με τον Τερίμ να αναπροσαρμόζει το σύστημα του σε 4-2-3-1 από το 4-4-2 του προηγούμενου ματς με τη Λαμία.

Στα μετόπισθεν, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τιν Γεντβάι και Σαμέτ Ακαϊντίν, ο Γιάννης Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο. Στη μεσαία γραμμή, οι Γουίλιαν Αράο και Άνταμ Τσέριν θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Στις άλλες τρεις θέσεις του μεσοεπιθετικού καρέ, ο Τάσος Μπακασέτας θα είναι ο επιτελικός μέσος, ο Μπερνάρ θα αγωνιστεί αριστερός εξτρέμ και ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Αναπληρωματικοί για τους «πράσινους» είναι οι Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, Γιώργος Βαγιαννίδης, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Αϊτόρ, Ντάνιελ Μαντσίνι, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, Τόνι Βιλένα και Άντραζ Σπόραρ.

Ο τρίτος γκολκίπερ Βασίλης Ξενόπουλος αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ οι Σεμπάστιαν Παλάσιος, Φίλιπ Τζούρισιτς, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Ζέκα, Βίτορ Ούγκο έμειναν στην Αθήνα.