Με ψήστη τον ίδιο τον Αλμέιδα και παρουσία Μελισσανίδη, το εορταστικό μπάρμπεκιου της ΑΕΚ
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Με ψήστη τον ίδιο τον Αλμέιδα και παρουσία Μελισσανίδη, το εορταστικό μπάρμπεκιου της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 19:11 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 30.12.2022

Ο Αλμέιδα το διοργάνωσε το εορταστικό μπάρμπεκιου της ΑΕΚ, ο ίδιος είναι ο ψήστης ενώ το παρών δίνει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία, όπως ήδη διαβάσατε από χθες στο Sportal.gr, για ένα εορταστικό μπάρμπεκιού στα Σπάτα μετά την σημερινή προπόνηση. Και είναι ο ίδιος ο Αργεντινός τεχνικός που ανέλαβε και τον ρόλο του ψήστη. Ενώ το παρών δίνουν τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και όλα τα μέλη και οι εργαζόμενοι στην ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα είχε από την αρχή στο μυαλό του, να κάνει κάτι εορταστικό, στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι μέσα από την ομάδα. Σαν μια μεγάλη δεμένη οικογένεια. Άλλωστε είναι κάτι που το θέλουν και το απολαμβάνουν και οι ποδοσφαιριστές. Ενώ πάντα στον Αργεντινό τεχνικό, αρέσει να αναλαμβάνει εκείνος τον ρόλο του ψήστη, ως οικοδεσπότης. 

ΑΕΚ: Η πρωτοβουλία του Αλμέιδα για εορταστικό κλίμα, πριν το φουλ πρόγραμμα δουλειάς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:24 - 29.12.2022

ΑΕΚ: Η πρωτοβουλία του Αλμέιδα για εορταστικό κλίμα, πριν το φουλ πρόγραμμα δουλειάς

Ο Αλμέιδα ήταν υποχρεωμένος να βάλει συνεχόμενες προπονήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αλλά πήρε πρωτοβουλία για μια μίνι γιορτή στα Σπάτα

Στόχος του Αλμέιδα ήταν να δώσουν το παρών οι πάντες στα Σπάτα. Από τον Μελισσανίδη, μέχρι και τους υπαλλήλους του προπονητικού κέντρου, μέχρι φυσικά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και εορταστικές, ως οικογένεια.