Με Ροντινέι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό

Με Ροντινέι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό

Sportal newsroom 20:55 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 03.01.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Ροντινέι θα παίξει βασικός.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στον Ιωνικό (3/1, 21:30)  για τη 16η αγωνιστική της Superleague και λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγινε γνωστό ποιοι είναι οι 11 στους οποίους εμπιστεύθηκε φανέλα βασικού ο Μίτσελ.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της νέας του ομάδας ο Ροντινέι. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Ντόι και Παπασταθόπουλος και στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Ρέαμπτσιουκ. 

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο μονόδρομος για αριστερό μπακ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:40 - 02.01.2023

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο μονόδρομος για αριστερό μπακ

Ο Μαρσέλο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ιατρικής φύσεως και ο αποκλεισμός του από τους 22 παίκτες της αποστολής για τον Ιωνικό είναι καθαρά απόφαση του Μίτσελ. Ενδεικτική των προθέσεων του Ισπανού για απόκτηση αριστερού μπακ τον Γενάρη.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Εμβιλά και Ινμπεόμ. Μπροστά τους θα παίξουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Φρτούνης, Χάμες, Μπιελ, και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μπακαμπού.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού