Μελισσανίδης: «Θα κάνουμε όσες μεταγραφές ζητήσει ο προπονητής»

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©Intime

Μελισσανίδης: «Θα κάνουμε όσες μεταγραφές ζητήσει ο προπονητής»

Sportal newsroom 15:28 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 29.05.2023

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους δημοσιογράφους για τη φετινή χρονιά και τους στόχους της επόμενης.

Μετά τη νίκη στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-0) και την κατάκτηση του νταμπλ, άπαντες στην ΑΕΚ στρέφονται στον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης, ετοίμασε μία εκδήλωση, στην οποία θα ανοίξει τα χαρτιά του μιλώντας σε δημοσιογράφος στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ κέρδισε το προνόμιο να κάνει τα πάντα με τους όρους και τους χρόνους της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

12:22 - 29.05.2023

Η ΑΕΚ κέρδισε το προνόμιο να κάνει τα πάντα με τους όρους και τους χρόνους της

Η συζήτηση για μεταγραφές φυσικά και έχει ανοίξει στην ΑΕΚ, αλλά η φιλοσοφία σε σχέση με το περυσινό καλοκαίρι δεν έχει αλλάξει και μάλιστα τώρα υπάρχει η πολυτέλεια όλα να γίνουν με τους τρόπους και τους χρόνους που θέλει η Ένωση. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκδήλωσης ο Μελισσανίδης πήρε το μικρόφωνο και ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του και την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει και το πρωτάθλημα και το γήπεδο δικό της. Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας και τι σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδό μας και μετά ό,τι θέλετε να μας ρωτήσετε. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε, τέσσερις, πέντε μεταγραφές, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.