Μεντιλίμπαρ: «Δεν έβλεπα το πέναλτι του Ελ Κααμπί - Ποτέ δεν τα βλέπω»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έβλεπα το πέναλτι του Ελ Κααμπί - Ποτέ δεν τα βλέπω»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:36 - 25.02.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκάλυψε πως ουδέποτε δεν βλέπει τις εκτελέσεις πέναλτι των παικτών του, με αφορμή το 1-1 του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι το οποίο ζορίστηκε αρκετά. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στη φάση του πέναλτι που εκτέλεσε ο Ελ Κααμπί, τονίζοντας πως δεν βλέπει ποτέ τις προσπάθειες των παικτών του από τη λευκή βούλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το ματς: «Από τα τέσσερα παιχνίδια μου έλεγαν πως αυτό θα ήταν το πιο εύκολο, τελικά αποδείχθηκε το πιο δύσκολο. Υποφέραμε, χρειάστηκε να κάνουμε την ανατροπή, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας, κάναμε λάθη στην άμυνα και ο Αστέρας έβγαινε στις αντεπιθέσεις. Μετά τις αλλαγές, βελτιωθήκαμε στην άμυνα. Δύσκολη νίκη γιατί υποφέραμε πολύ».

Για τις αλλαγές του: «Δεν ήμουν πολύ πετυχημένος με την αρχική 11άδα (σ.σ. γέλασε). Οι αλλαγές γι' αυτό υπάρχουν, για να αλλάξεις την αρχική ενδεκάδα όταν δεν πηγαίνει καλά. Επίσης θα πρέπει να ξεκουράσουμε παίκτες, την Τετάρτη έχουμε κι άλλο παιχνίδι».

Sportal Sunday Live: Νίκη - θρίλερ με υπογραφή Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό, η ανατροπή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ο Βόκολος και ο Τσιλούλης
SPORTAL ORIGINALS

17:40 - 25.02.2024

Sportal Sunday Live: Νίκη - θρίλερ με υπογραφή Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό, η ανατροπή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ο Βόκολος και ο Τσιλούλης

Η Sportal Sunday Live αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1, μετέφερε όλο το ρεπορτάζ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με live σχόλιο στο Παναθηναϊκός - Κηφισιά, το παρασκήνιο της επικείμενης μεταγραφής του Τσιλούλη και τη σκόνη που σήκωσε η αποκάλυψη Βόκολου μετά το Λαμία - ΑΕΚ 1-3. Βερβελές, Τσίλης, Τσαλγατίδης, Τσιμπίδας και Σαββόπουλος για το ρεπορτάζ του Big 5. Παρουσιάζουν οι Παύλος Κουστέρης και Γιώργος Περπερίδης.

Επειδή δεν είδε το πέναλτι του Ελ Κααμπί: «Ποτέ σε καμία ομάδα δεν έχω δει live την απευθείας εκτέλεση πέναλτι».