«Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που τον διώξαμε»: Οι οπαδοί της Σεβίλλης αναπολούν τον Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

«Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που τον διώξαμε»: Οι οπαδοί της Σεβίλλης αναπολούν τον Μεντιλίμπαρ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:39 - 17.03.2024

Ως σφάλμα χαρακτηρίζουν οι οπαδοί της Σεβίλλης τη λύση της συνεργασίας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την ήττα της ομάδας από τη Θέλτα.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/3) δεν ήταν το καλύτερο για τη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας είδε τη Θέλτα του Τάσου Δουβίκα να πετυχαίνει ανατροπή στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», στερώντας της ένα πολύτιμο τρίποντο. Οι «ροχιμπλάνκος» μπορεί να απέχουν ακόμα έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, εντούτοις η πορεία που έχει η ομάδα έχει φέρει αρκετή γκρίνια.

Κάπως έτσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης το Twitter γέμισε με σχόλια των οπαδών της Σεβίλλης, οι οποίοι τα έβαλαν με τη διοίκηση της ομάδας. Αρκετοί από αυτούς «έκραξαν» τους ιθύνοντες του συλλόγου, για το γεγονός πως απομάκρυναν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τον πάγκο του συλλόγου. Εκείνοι θεώρησαν σφάλμα την αποχώρηση του νυν προπονητή του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως δεν έφερε αυτός ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

«Τον κατάκρινα πολύ. Ζήτησα την παραίτησή του και δεν τον ήθελα στην ομάδα μου γιατί πίστευα ότι δεν είχε το απαιτούμενο επίπεδο. Αλλά σήμερα πρέπει να μασήσω τα λόγια μου και να ζητήσω συγγνώμη. Ο Μεντιλίμπαρ δεν έπρεπε ποτέ να φύγει από τη Σεβίλλη. Σήμερα η ομάδα θα ήταν κάτι παραπάνω από σωσμένη», ανέφερε ένας από τους χρήστες.

«Παρεμπίπτοντος, θα θυμόμαστε αρκετά το λάθος που έκανε για μία ακόμα φορά η διοίκηση. Την απόλυση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ», τόνισε ένας δεύτερος στην ανάρτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός προπονητής αποχώρησε από το κλαμπ της La Liga στις 8 Οκτωβρίου του 2023, έπειτα από 28 αγώνες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο περσινός τελικός του Europa League, εκεί όπου η Σεβίλλη επικράτησε της Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι. Ακολούθησε και εκείνος του Super Cup - στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου η Σίτι νίκησε τους Ανδαλουσιανούς στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ο ίδιος προσλήφθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Φεβρουάριο. Έκτοτε μετράει επτά νίκες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με κορυφαίες εκείνες κόντρα στον ΠΑΟΚ - με 1-4 στην Τούμπα - και την Μακάμπι Τελ Αβίβ (με 6-1 στη Σερβία).

Δείτε κάποια από τα tweets: