Μέσα και ο Γκατσίνοβιτς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μπήκε ξανά στις προπονήσεις ο Στάνκοβιτς

Μέσα και ο Γκατσίνοβιτς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μπήκε ξανά στις προπονήσεις ο Στάνκοβιτς

Κώστας Τσίλης 19:30 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 23.04.2024

Ο Γκατσίνοβιτς προπονήθηκε κανονικά σήμερα και είναι στην διάθεση του Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Στάνκοβιτς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων

Τα καλά μαντάτα για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκαν και στη σημερινή προπόνηση, που ήταν και η τελευταία πριν από το παιχνίδι. Χθες μπήκαν σε φουλ ρυθμούς ο Γκαρσία με τον Μάνταλο και τέθηκαν στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού. Σήμερα ήταν σειρά του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αλλά και του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, να μπουν σε φουλ ρυθμούς δουλειάς.

Ο "Γκάτσι" πλέον είναι και αυτός στην διάθεση του Αλμέιδα, για το αυριανό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μένει να φανεί αν ο Αργεντινός τεχνικός θα επιλέξει να τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα ή θα τον κρατήσει στον πάγκο ως εναλλακτική λύση. Όμως σίγουρα ο Γκατσίνοβιτς θα είναι στην αποστολή.

Όσον αφορά τον Στάνκοβιτς, έχει πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας και μόλις μια προπόνηση στα πόδια του. Ενώ την ίδια στιγμή ο Αθανασιάδης έχει και αγωνιστικό ρυθμό και καλή αγωνιστική εικόνα. Επομένως πολύ δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά είναι πιθανό ο Στάνκοβιτς να βρίσκεται στον πάγκο.

Πάντως πλέον στο ιατρικό δελτίο του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έμειναν μόνο τα ονόματα του Αρόλντ Μουκουντί και του και του Ροντόλφο Πισάρο. Άλλωστε ο Νορντίν Άμραμπατ προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και ως εκ τούτου με εξαίρεση την κόπωση, δεν υπήρχε κανένα άλλο πρόβλημα όταν αντικαταστάθηκε στο φινάλε του ματς με τον Άρη.