Μετά τον Εμπαπέ, αμφίβολος και ο Μέσι ενόψει Μπάγερν
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images/Ideal Images

Μετά τον Εμπαπέ, αμφίβολος και ο Μέσι ενόψει Μπάγερν

Κώστας Τόπας 09:22 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 10.02.2023

Μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Λιονέλ Μέσι ενδέχεται να μην είναι έτοιμος για τον αγώνα των νοκ άουτ του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου.

Συναγερμός στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και ο Λιονέλ Μέσι είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς (14/2) των νοκ άουτ του Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο Αργεντινός αστέρας αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα Κυπέλλου με την Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του κόντρα στους Βαυαρούς να θεωρείται αβέβαιη.

Η «Equipe» μάλιστα τονίζει ότι το πρόβλημα στο ισχίο ταλαιπωρεί τον Μέσι και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (11/02) με τη Μονακό για τη Ligue 1. Πάντως, ο τεχνικός των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ παραμένει αισιόδοξος για την κατάσταση του 35χρονου αστέρα, θεωρώντας πως θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Μέσι για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, εκεί όπου η Παρί θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Υπενθυμίζεται ότι για την εν λόγω αναμέτρηση, οι Παριζιάνοι δεν μπορούν να υπολογίζουν ούτε στον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός στον αγώνα με τη Μονπελιέ αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, με ενοχλήσεις στον μηρό. Ο 24χρονος αστέρας παραμένει αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» με τους Γερμανούς κι αν τελικώς προλάβει, τότε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει περίπου 20 λεπτά.