Ο λόγος που ο Μέσι δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι από τη Μόντρεαλ (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο λόγος που ο Μέσι δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι από τη Μόντρεαλ (vid)

Κώστας Τόπας 08:40 - 11.03.2024

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα με 3-2 από τη Μόντρεαλ.

H Ίντερ Μαϊάμι υπέστη την πρώτη της ήττα σε αυτή την σεζόν του Major League Soccer, «λυγίζοντας» με 3-2 από τη Μόντρεαλ.

Ο Χεράρντο Μαρτίνο, προπονητής της ομάδας της Φλόριντα, είχε μόνο τους υπόλοιπους τρεις... σωματοφύλακες. Ο Ζόρντι Άλμπα ξεκίνησε και πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ίντερ Μαϊάμι (80'), μετά την ασίστ του Μπουσκέτς, ο οποίος είχε εισέλθει από τον πάγκο στο 66ο λεπτό. Ο Λουίς Σουάρες χρησιμοποιήθηκε από τον Μαρτίνο στο 77', ακριβώς ένα λεπτό πριν η καναδική ομάδα... πετύχει το τρίτο γκολ.

Ο Λιονέλ Μέσι παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο, καθώς δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα.

«Μιλήσαμε για αυτό πριν από περίπου μια εβδομάδα και συμφωνήσαμε ότι αυτό ήταν το παιχνίδι όπου έπρεπε να ξεκουραστεί, ανεξάρτητα από το τι συνέβη με τη Νάσβιλ», εξήγησε ο προπονητής σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι.

Μετά τον αγώνα με τη Νάσβιλ, ο Μέσι πρέπει να είναι παρών το Σάββατο 16 Μαρτίου όταν η Ίντερ Μαϊάμι θα παίξει με την DC United και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην εθνική Αργεντινής, η οποία θα παίξει δύο φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρχικά κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ στις 22 Μαρτίου κι έπειτα απέναντι στην Κόστα Ρίκα, στις 26 Μαρτίου στο Λος Άντζελες.