Ο Ναδάλ ψήφισε τον Μέσι για αθλητή της χρονιάς και ο Αργεντινός έμεινε άφωνος
i

Ράφαελ Ναδάλ & Λιονέλ Μέσι

Ο Ναδάλ ψήφισε τον Μέσι για αθλητή της χρονιάς και ο Αργεντινός έμεινε άφωνος

Κώστας Τόπας 08:46 - 22.02.2023

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Ράφα Ναδάλ είναι μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου άνδρα αθλητή στα Laureus, γνωστά και ως τα «Όσκαρ του αθλητισμού».

Οι δύο αστέρες του αθλητισμού βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου άνδρα αθλητή. Ο Λιονέλ Μέσι μάλιστα, έμεινε άφωνος όταν είδε τον Ισπανό τενίστα να δηλώνει πως θέλει να πάρει ο Αργεντινός αστέρας το βραβείο!

«Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος για καλύτερος αθλητής της χρονιάς από τα Laureus, αλλά αυτή τη χρονιά… Πάμε Λέο Μέσι το αξίζεις!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος είναι γνωστός και ως οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και στο παρελθόν είχε υποφέρει από τα κατορθώματα του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του ο «Pulga» δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την ανάρτηση του Ναδάλ.

«Το ότι ένας τόσο μεγάλος αθλητής όπως εσύ γράφει αυτό το πράγμα για μένα με αφήνει άφωνο… Χίλια ευχαριστώ Ράφα Ναδάλ. Κι εσύ αξίζεις τα πάντα για τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζεσαι κάθε φορά που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είσαι νικητής, πιθανώς να έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό φέτος, ε; Η αλήθεια είναι πως όλοι οι υποψήφιοι αξίζουν το βραβείο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το εν λόγω βραβείο επίσης διεκδικεί ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και ηγέτης της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 με τη Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, το φαινόμενο του άλματος επί κοντώ Αρμάντ «Μόντο» Ντουπλάντις και ο σταρ των πρωταθλητών του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι.