Στο πλευρό του Μέσι οι οπαδοί της Νιούελς μετά την επίθεση: «Λίο είσαι η καρδιά μιας χώρας»

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Στο πλευρό του Μέσι οι οπαδοί της Νιούελς μετά την επίθεση: «Λίο είσαι η καρδιά μιας χώρας»

Κώστας Τόπας 08:30 - 06.03.2023

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι βρίσκονται οι οπαδοί της Νιούελς Ολντ Μπόις μετά τους πυροβολισμούς στο σουπερμάρκετ, ιδιοκτησίας της συζύγου του.

Ένοπλοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/03) σε σούπερ μάρκετ στην Αργεντινή που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο. Οι δράστες πριν αποχωρήσουν άφησαν και ένα σημείωμα στο σημείο, ιδιαίτερα απειλητικό και με σαφείς υπαινιγμούς κατά του δημάρχου της πόλης του Ροζάριο, Πάμπλο Γιάβκιν. Συγκεκριμένα έγραφε: «Μέσι, σε περιμένουμε. Ο Γιάβκιν είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατεύσει».

Οι οπαδοί της Νιούελς από την πλευρά τους στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τον Λιονέλ Μέσι, δημιούργησαν ένα πανό στο γήπεδό τους, το οποίο έγραφε: «Λίο είσαι η καρδιά μιας χώρας που σε αγαπά, η Νιούελς είναι μαζί σου».

Γι' αυτήν την κίνηση των φιλάθλων τοποθετήθηκε και ο προπονητής της Νιούελς, Γκάμπριελ Χάινζε, δηλώνοντας: «Μόλις το έμαθα. Τέτοια πράγματα κρατούν μακριά τον Λίο και οποιονδήποτε άλλον θέλει να επιστρέψει (στην Αργεντινή)».

Η αγάπη των οπαδών της Νιούελς για τον Λιονέλ Μέσι είναι δεδομένη, μιας και αποτελεί την μοναδική ομάδα εντός των συνόρων, που φόρεσε τη φανέλα της ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας.