Η πολυτελής Ferrari του Μέσι κοστίζει περισσότερο από όσα έβγαλε ο Μάικλ Τζόρνταν σε μία σεζόν στο ΝΒΑ

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Η πολυτελής Ferrari του Μέσι κοστίζει περισσότερο από όσα έβγαλε ο Μάικλ Τζόρνταν σε μία σεζόν στο ΝΒΑ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:31 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 04.03.2023

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε μία πολυτελή Ferrari, το κόστος της οποίας είναι όσο ένα συμβόλαιο του Μάικλ Τζόρντναν σε μία ενεργή σεζόν στο NBA στη λαμπερή καριέρα του.

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των σπορ αυτοκινήτων φαίνεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει φτιάξει μια απίστευτη συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης μιας Ferrari 335 S Spider Scaglietti.

Το Goal αναφέρει ότι η Ferrari 335 S του Μέσι αποτιμάται στα 36 εκατομμύρια δολάρια. Ο  αρχηγός της Αργεντινής παρέλαβε το σπορ αυτοκίνητο σε δημοπρασία πριν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ferrari 335 S, η οποία έχει κινητήρα 4,0 λίτρων και φτάνει μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα των 300 χλμ./ώρα, αξίζει περισσότερο από ό,τι κέρδισε ο Τζόρνταν σε μια από τις σεζόν του στο ΝΒΑ.

Ο 60χρονος Αμερικανός σούπερ σταρ είχε μια λαμπερή καριέρα στον μαγικό κόσμο του NBA. Κέρδισε έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά έξι βραβεία του MVP των τελικών του ΝΒΑ.

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, καθώς είχε υπογράψει μια προσοδοφόρα συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2021.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο «Pulga» βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ βάσει του συμβολαίου του με τους Παριζιάνους. 

Ο Λιονέλ Μέσι μετρά ως τώρα 28 γκολ σε 62 εμφανίσεις με την Παρί σε όλες τις διοργανώσεις.