«Μία ανάσα από τη Γκαζιαντέπ ο Ενκουλού»

Νικολά Ενκουλού

i

©Intime

«Μία ανάσα από τη Γκαζιαντέπ ο Ενκουλού»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:35 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 09.09.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Τουρκία ο πρώην αμυντικός του Άρη, Νικολά Ενκουλού βρίσκεται μία «ανάσα» από τη μετακίνησή του στη Γκαζιαντέπ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο πρώην αμυντικός του Άρη, Νικολά Ενκουλού, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα, μετά τη λύση του συμβολαίου με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο διεθνής Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές ομάδες, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Τουρκία ο Ενκουλού βρίσκεται μία «ανάσα» από τη Γκαζιαντέπ

Η τουρκική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν στη Super Lig, με αποτέλεσμα να είναι στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 0 βαθμούς. Μάλιστα η Γκαζιαντέπ χρειάστηκε να αλλάξει προπονητή στην αρχή της χρονιάς, προσλαμβάνοντας τον Ρουμάνο Μάριους Σουμούντιτσα. 

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Άκη Μάντζιου μέχρι και το καλοκαίρι του 2024. Την περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ενκουλού είχε καταγράψει συνολικά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ενκουλού στη Γκαζιαντέπ, τότε θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στους «κιτρινόμαυρους», Σαλέμ Εμπακατά.