Πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης ανακοίνωσε τη νέα του καριέρα ως πορνοστάρ: «Πάντα ήμουν ανοικτόμυαλος»

Πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης ανακοίνωσε τη νέα του καριέρα ως πορνοστάρ: «Πάντα ήμουν ανοικτόμυαλος»

Sportal newsroom 08:32 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 06.10.2023

Ο Μιγκέλ Γκερέρο, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Σεβίλλη έκανε στροφή στην καριέρα του.

Μπορεί να τον είχαμε γνωρίσει ως τερματοφύλακα αλλά πλέον ο Μιγκέλ Γκερέρο έχει αφήσει τα γάντια του κι έχει κάνει στροφή στην καριέρα του. Ο πρώην πορτιέρε της Σεβίλλης ανακοίνωσε τη νέα του καριέρα ως πορνοστάρ. 

Αποφάσισε να αποσυρθεί πριν από αρκετούς μήνες για να αφοσιωθεί πλήρως στους Onlyfans, από εκεί αποφάσισε να κάνει το άλμα στον κινηματογράφο ενηλίκων, κυκλοφορώντας έτσι την πρώτη του ταινία και το τρέιλερ της οποίας έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram .

Πέρασε 16 χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο, μέχρι που η παρουσία του στο «Temptation Island» αύξησε τη δημοτικότητά του στα κοινωνικά δίκτυα.

«MY FIRST P***0 MOVIE, ανακοίνωσε ο Μιγκέλ Γκερέρο σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram. «Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ Π***0 (20 λεπτά). Ρωτήστε με ιδιωτικά όπου γνωρίζετε ήδη... Σύνδεσμος στο προφίλ μου. Μεγαλύτερο τρέιλερ στο TELEGRAM μου (κάντε κλικ στο σύνδεσμο της τελευταίας μου ιστορίας)», πρόσθεσε.

Έχει ηχογραφηθεί σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης και όπως έχει πει πολλές φορές το μόνο του κίνητρο είναι τα χρήματα: «Κοίτα πού θέλεις να πας. Έχω πολύ ανοιχτό μυαλό και εξαρτάται από τη συμφωνία με την οποία μπορώ να καταλήξω».

Tags: