Επίσημο: Στη Μίλαν για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Τσουκουέζε!

Σαμουέλ Τσουκουέζε

i

©Milan

Επίσημο: Στη Μίλαν για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Τσουκουέζε!

Σε μία πολύ σημαντική ενίσχυση προχώρησε η Μίλαν, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλ Τσουκουέζε για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Μίλαν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σαμουέλ Τσουκουέζε, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. 

Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, φαίνεται ότι έχει βρεθεί συμφωνία και ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι έτοιμος για να ενταχθεί στην ομάδα του Μιλάνου στην προετοιμασία τους στις ΗΠΑ πριν από την έναρξη της σεζόν. 

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν και η Βιγιαρεάλ συμφώνησαν σε μια συμφωνία για 20 εκατομμύρια ευρώ συν 8 εκατομμύρια ευρώσε πρόσθετα. Ο 24χρονος γίνεται το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα των «ροσονέρι» το καλοκαίρι, αφού η ιταλική ομάδα πήρε τους Μάρκο Σπορτιέλο, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Λούκα Ρομέρο, Κρίστιαν Πούλισικ, Τίτζανι Ράιντερς και Νοά Οκαφόρ

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας Γκεόνφρι Μοντάδα είχε πολλή δουλειά να κάνει αυτό το καλοκαίρι. Η μετακόμιση των 70 εκατομμυρίων ευρώ του Σάντρο Τονάλι στη Νιούκαστλ έδωσε στη Μίλαν περισσότερα χρήματα για να λειτουργήσει στη μεταγραφική αγορά απ' ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες αρκετές σεζόν, και έτσι η Μοντάδα ​​διαπραγματεύεται με πολλούς συλλόγους για παίκτες. 

Η πώληση του Τονάλι μπορεί να οδηγήσει τη Μίλαν σε νέες επιτυχίες (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:00 - 27.07.2023

Η πώληση του Τονάλι μπορεί να οδηγήσει τη Μίλαν σε νέες επιτυχίες (vid)

Η Μίλαν συνεχίζει να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που έλαβε από την πώληση του Σάντρο Τονάλι και μοιάζει να βγαίνει πιο δυνατή από αυτήν παρά τα αρχικά «σύννεφα» που δημιουργήθηκαν.

Ο Τσουκουέζε αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ και σταδιακά καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα. Με το «κίτρινο υποβρύχιο» μετράει 37 γκολ και 31 ασίστ σε 207 εμφανίσεις. Τη περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Νιγηριανός εξτρέμ αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 13 γκολ και 11 ασίστ.