«Τρένο» η Μίλαν, άνετη νίκη κόντρα στη Λέτσε

«Τρένο» η Μίλαν, άνετη νίκη κόντρα στη Λέτσε

Sportal newsroom 18:19 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 06.04.2024

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η Μίλαν, επικρατώντας άνετα της Λέτσε με 3-0 στο «Σαν Σίρο» για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Ασταμάτητη η Μίλαν, έφτασε στην πέμπτη διαδοχική της νίκη! Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 3-0 της Λέτσε στο «Σαν Σίρο» και πλέον εδραιώθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A, ενώ παράλληλα βρίσκονται στο -11 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έμειναν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Τώρα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι στρέφει την προσοχή της στον πρώτο «εμφύλιο» με τη Ρόμα την Πέμπτη για τα προημιτελικά του Europa League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ανταμείφθηκαν, αφού μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Πούλισικ, ενώ στο 20' ο Ζιρού έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο λίγο πριν λήξει είχε και μία κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρισε ο Κριστόβιτς κι έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Λέτσε.

Με την ίδια φόρα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν και ο Λεάο στο 57' διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Φυσικά, το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, καθώς δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι τη λήξη, όμως δεν αξιοποιήθηκαν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (32ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ