Ο Μίλερ ενάντια τον Τύπο μετά τις δύο σερί ήττες της Μπάγερν: «Μην περιμένετε να αυτοκαταστραφούμε»

Τόμας Μίλερ

i

PrtScr

Ο Μίλερ ενάντια τον Τύπο μετά τις δύο σερί ήττες της Μπάγερν: «Μην περιμένετε να αυτοκαταστραφούμε»

Κώστας Τόπας 11:26 - 15.02.2024

Ο Τόμας Μίλερ τα έβαλε με τα ΜΜΕ τα οποία εκτόξευσαν τα βέλη τους εναντίον του Τόμας Τούχελ και της Μπάγερν, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Τόμας Μίλερ έκανε αυτοκριτική και δεν απέφυγε προσωπικές ή συλλογικές ευθύνες μετά τις δύο σερί ήττες από Λεβερκούζεν στη Bundesliga και Λάτσιο στο Champions League, τις τελευταίες πέντε ημέρες. Ο πολύπειρος μέσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του τους παίκτες και επέκρινε το παιχνίδι της ομάδας του.

Αυτό ήθελε να εκφράσει ο Μίλερ ενώπιον των ΜΜΕ, στη μικτή ζώνη, μετά την ήττα με τη ρωμαϊκή ομάδα: «Δουλεύουμε καθημερινά, και οι παίκτες και ο προπονητής, για να λύσουμε το πρόβλημα. Μπορείτε να κάνετε την ανάλυσή σας. "Μην περιμένετε όμως να αυτοκαταστραφούμε. Είμαστε ενωμένοι», δήλωσε αυστηρά.

Επίσης, του Μίλερ δεν του άρεσε να τον ρωτούν για το μέλλον του Τόμας Τούχελ, ο οποίος αμφισβητείται πολύ από τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας: «Είστε ευπρόσδεκτοι να ρωτήσετε, αλλά εμείς, οι παίκτες, είμαστε οι λάθος άνθρωποι που ρωτάμε. αυτό και μου φαίνεται ακόμη και λίγο ασεβές», ξεκίνησε χωρίς συγκράτηση.

Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, η ρεβάνς θα είναι κόλαση»
CHAMPIONS LEAGUE

09:53 - 15.02.2024

Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, η ρεβάνς θα είναι κόλαση»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Λάτσιο κόντρα στην Μπάγερν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το αποτέλεσμα, ενώ τους... προειδοποίησε ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Μπάγερν απέτυχε να κάνει ένα σουτ στον στόχο στον πρώτο αγώνα με τους Λατσιάλι, με την ήττα να αυξάνει την πίεση στον προπονητή Τόμας Τούχελ.