Μίνι «απόδραση» Αλμέιδα σ' ένα από τα αγαπημένα του νησιά

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Μίνι «απόδραση» Αλμέιδα σ' ένα από τα αγαπημένα του νησιά

Κώστας Τσίλης 19:50 - 15.04.2024

Ο Αλμέιδα εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης στην Αίγινα

Για τον Ματίας Αλμέιδα έχει τεράστια σημασία, σε συνθήκη ακραίας πίεσης τώρα που η μάχη του πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική ευθεία, να μπορούν οι ποδοσφαιριστές του να αποφορτίζονται και ψυχολογικά και σωματικά. Εξ ου και έδωσε ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Άρη και με δεδομένο πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι την προσεχή Κυριακή.

Μάλιστα και ο ίδιος είχε ανάγκη να "καθαρίσει" το μυαλό του. Και γι αυτό και έκανε μια μίνι απόδραση μέχρι την Αίγινα. Ο Αλμέιδα λατρεύει όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Τα επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Στην Αίγινα, συνηθίζει να πηγαίνει στο ψαροχώρι της Πέρδικας, το οποίο το λατρεύει. Μάλιστα έχει ως στέκι συγκεκριμένο μαγαζί, που όχι μόνο φημίζεται για τα θαλασσινά του, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι και φανατικός οπαδός της ΑΕΚ.

Μάλιστα ήταν και λίγο αυτό το ταξίδι για να κρατήσει και το γούρι. Πέρυσι και πάλι στην τελική ευθεία για την μάχη του πρωταθλήματος, είχε ταξιδέψει στην Αίγινα ο Αλμέιδα. Και είχε συναντηθεί με τους ίδιους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι τον λατρεύουν.