Απίστευτο: Επί δέκα λεπτά ο Μάντζιος και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να καταλάβουν τι παίζει ο Τερίμ!

Φατίχ Τερίμ

i

©Intime

Απίστευτο: Επί δέκα λεπτά ο Μάντζιος και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να καταλάβουν τι παίζει ο Τερίμ!

Αλέξης Σαββόπουλος 15:56 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:09 - 16.05.2024

Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στη Λεωφόρο, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, καθώς επί δέκα λεπτά ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να καταλάβουν τι παίζει ο Φατίχ Τερίμ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε αποδοκιμασίες, μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0 στη Λεωφόρο. Ο Τερίμ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι με δυσκολία, ο Τζούριτσιτς άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του και ήρθε κι ένα φραστικό επεισόδιο που είχε ο Φώτης Ιωαννίδης με οπαδό έξω από τη Λεωφόρο, για να ολοκληρωθεί μία δύσκολη βραδιά για τον σύλλογο.

Μετά από αυτή την ήττα, ο Παναθηναϊκός, βγήκε ουσιαστικά εκτός από την κούρσα του τίτλου, καθώς πρέπει να γίνουν απίστευτα θαύματα, για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να τερματίσουν πρώτοι πλέον. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε κι αυτός... ζωντανός.

Ο Τερίμ έδωσε τέσσερις μέρες άδεια στους παίκτες του Παναθηναϊκού - Η αλλαγή στάσης του Αλαφούζου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:01 - 29.04.2024

Ο Τερίμ έδωσε τέσσερις μέρες άδεια στους παίκτες του Παναθηναϊκού - Η αλλαγή στάσης του Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος οδηγείται σε αναστροφή 180 μοιρών για τη συνεργασία του με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ ο Τούρκος προπονητής ανακοίνωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος αν κι εφόσον η ΑΕΚ δεν κάνει άλλη νίκη ως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα θα πρέπει να μην ισοβαθμήσει με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υπερτερεί των «πράσινων». Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη την Κυριακή (28/04) στη Λεωφόρο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο αναλυτής των «κίτρινων» που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου ξεκίνησε να στέλνει φωτογραφίες από την τακτική του αντιπάλου, στον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς ήθελε να παίξει ο Φατίχ Τερίμ.

Δείγμα του ότι ο Τούρκος προπονητής έφερε ένα... χάος μέσα στο γήπεδο, το οποίο δε βοήθησε την ομάδα του αφού ούτε σκόραρε, ούτε δημιούργησε, ούτε έκανε ευκαιρίες. Από την πλευρά του, ο Μαντζιος έβαλε τρίτο στόπερ και με αυτόν τον τρόπο κλείδωσε εντελώς το αποτέλεσμα.

🔴Baladeros LIVE: Θρίλερ δίχως τέλος στην κορυφή, χαμός με Αλμέιδα, Τερίμ και Ιωαννίδη